KylieSkin postoji već neko vreme, sigurni smo da to znate. I do sada mnogi su imali priliku ga probaju proizvode. Mišljenja su bila podeljena ali generalno, proizvodi su bili ocenjeni kao sasvim dobri. Nakon inicijalnog lansiranja tu se našlo još dosta drugih noviteta. Međutim, poslednja linija nam je privukla pažnju.

Nedavno, Kajli je lansirala proizvode za čišćenje kože kojima su svi oduševljeni! Evo zašto!

Novima o kojoj pričamo jeste Clarifying kolekcija, tj. trio koji se sastoji od Detox Face Mask maske za lice sa glinom, Clear Complexion Correction transparentnog stika za bubuljice i nepravilnosti i Clarifying Facial Oil ulja koje čisti pore i smiruje lice. Ovaj trio će vam doneti čistije lice i balansiranu kožu veruje Kajli.

 Od sva tri proizvoda maska je definitvno najpopularnija. Uz nju možete kupiti i specijalnu četku za nanošenje. Totalno je instagramična ali i puna odličnih sastojaka poput kaolin i bentonit gline i aktivnog uglja.

Stik za bubljice je bogat salicilnom i glikolnom kiselinom ali i uljem čajevca koji u kombinaciji zasigurno smanjuju iritacije i zapaljenja. Dok će, ulje biti odlično za masne i kombinovane kože kao poslednji korak hidratacije. Trio možete kupiti po ceni od 61 dolar na sajtu kylieskin.com.