Pre nekog vremena smo sa uzbuđenjem najavili šta se to krčka, i danas je taj dan! Od danas je Rijanin brend za negu kože Fenty Skin zvanično u prodaji. Evo šta nam Rijana poručuje:

"Fenty Skin je moja vizija nove kulture negovanja. Želela sam da proizvedem sjajne proizvode koji zaista rade, koji su laki za korišćenje i koje svako može da koristi"

Ono čime se vodila kad je kreirala svoju makeup kolekciju jeste inkluzivnost. Iste principe pratila je i ovaj put, i njena linija namenjena je svima, bukvalno. Bez obzira na vaš pol, boju kože, njen tip ili probleme koje želite da eliminišete. Ona tvrdi da proizvodi jednostavno rade za svakog.

Nega u 3 koraka

Imajući u vidu lakoću i jednostavnost, Rijana je lansirala svoj prvi trio za negu kože. On uključuje čistač za lice, tonirajući serum i hidratantnu kremu sa SPF 30 faktorom. Time pokušava da motiviše ljude da se neguju i smatra da rutina treba da bude jednostavna. Njen proces iz 3 koraka je sasvim dovoljan. Danas je nega postala toliko komplikovana a Rijana je želela da pojednostavi proces i pokaže ljudima da stvari mogu da budu proste.

Rijana nam kaže: "Skin care is self care". I želi da objasni da bi svako trebalo da se neguje i da to može biti vrlo prosto

Linija je fokusirana na minimalistička pakovanja, serum čak ima i svoj refill pa time štedi bespotrebno korišćenje plastike. Formulacije su bazirane na aktivnim sastojcima i cela linija ima blage mirisne note od kojih sintetički parfemi čine manje od 1% formulacije. Zanimljivo je i da je SPF krema bezbedna za morske korale (poznato je da neki sastojci koji čuvaju kožu od sunca štete morskim koralima pa oni gube boju) što je veliki plus! Proizvode možete od danas poručiti na fentybeauty.com sajtu.