Deluje kao da je prošla čitava večnost od kad je The Ordinary izbacio nešto novo na tržište! Ali, pošto smo bacili pogled na njihov Instagram i zatekli neke novine, verujte da je ovo bilo vredno čekanja. Iako je brend poznat po pametnim serumima i dermalotoški proverenim sastojcima koji "rade" ovaj novi preparat je nešto potpuno drugačije.

Zapravo, radi se o prvom The Ordinary proizvodu u ovoj formi - 100% Niacinamide prahu.

Niacinamide, poznatiji kao Vitamin B3 ima mnogo pozitivnih efekata na kožu! Smanjuje lučenje sebuma, čisti pore, popravlja kožnu barijeru, smiruje upale a pogodan je i za vrlo osetljive tipove koža. Ako pratite The Ordinary liniju, onda znate za Niacinamide 10% + Zink 1% serum koji svi hvale već godinama!

Međutim, ovaj prah nudi do sada najjaču formu Niacinamida. Drugim rečima, možete ga dozirati prema vašim potrebama i vrlo lako se kombinuje sa kozmetikom koju inače koristite. Koristi se tako što se fizički meša sa drugim proizvodima koji su na vodenoj bazi. Dolazi sa malim dozerom tako da precizno možete odrediti količinu praha.

Ne sme se mešati sa proizvodima koji sadrže Vitamin C i onima koji imaju pH balans iznad 5. Pogledajte koje njihove proizvode oni preporučuju kao odlične za kombinovanje.

Nadamo se da će ovaj novitet uskoro stići u Srbiju. Njegova cena je svega 4.90 funti, vrlo je pristupačan kao i ostatak njihove linije.