Već smo vam pisali o holivudskim zvezdama koje su "mice" samo pred kamerama, dok uživo lome, prete, plaćaju autogramima i slično. O svemu tome najviše se pričalo na TikToku gde su brojni konobari otkrili kakvi su glumci i pevači kada misle da ih niko ne gleda.

Nekim ljudima se susret sa slavnima dogodio skroz neplanirano, a oni su odlučili da podele svoja iskustva i, iako nam ne preostaje ništa drugo nego da im verujemo na reč, neki su nas posebno iznenadili svojim ponašanjem prema "običnim" ljudima.

Džejmi Li Kertis (iskustvo prodavačice)

“Prodavačica sam u Apple Store radnji gde sam se imala priliku da se susretnem i sa Džejmi Li Kertis. Poput svakog pravog fana mobilnih telefona, pri izlasku novog iPhone-a stajala je ispred radnje pola i strpljivo čekala da otvorimo. Jako je ljubazna i neverojatno skromna”, rekla je prodavačica o Džejmi.

Kijanu Rivs (iskustvo konobarice)

“Došao je na ručak u restoran u kom sam radila i naručio brdo školjke kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Bio je izrazito ljubazan, skroman i platio račun sebi i kolegama, a nije bio štedljiv ni na bakšišu.”

kijanu rivs
Profimedia On je, zapravo, potpuna suprotnost liku kog igra u profitabilnoj franšizi

Džulijen Mur (priča konobarica)

“Prekrasna, sofisticirana i neodoljiva. Jedna od retkih slavnih ličnost (iz mog iskustva) koja me pogledala u oči i od srca mi se zahvalila na usluzi.”

Điđi i Bela Hadid (iskustvo konobarice)

"Divne su! Ne mogu ih dovoljno nahvaliti. Super su ljubazne i prijateljski nastrojene prema osoblju što je nažalost jako velika retkost u svetu slavnih”, rekla je konobarica o svetskim modelima.

misljenje konobarice o djidji i beli hadid
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Niki Minaž (priča stjuardesa)

“Nije željela da napusti avion pre nego što se potpuno ispraznio, a kad kažem ‘potpuno’, mislim i na kompletnu posadu što je nemoguće. Bila sam njen fan pre nego što sam je upoznala, ali ne i nakon”, ispričala je stjuardesa o pevačici.

stjuardesa o niki minaz
Shutterstock 

Kim Kardašijan (iskustvo stjuardese)

“Leteli smo iz Los Anđelesa u Njujork što je i inače poprilično haotičan let. Uprkos svemu, bila je veoma ljubazna. Doduše, videla sam je kako do toaleta odlazi bosonoga”, ispričala je stjuardesa.

misljenje stjuardese o kim kardasijan
AXELLE WOUSSEN / Bauer Griffin / Profimedia 

Bijonse (priča hostesa restorana)

“Interakcija nije trajala predugo. Otpratila sam nju i Džej zi-ja do stola, ali se po odlasku pobrinula da me pozdravi i da mi se zahvali širokog osmeha. Bila je predivna.”

bijonse
Shutterstock 

Naomi Kembel (priča stjuardesa)

“Postoji niz priča o njenom bezobraznom ponašanju na letovima zbog čega joj je jedna avionska kompanija čak i zabranila letenje i to zato što je jednog stjuarda pljunula u lice. Osim toga, redovno sedi na ubrusima pri letenju kako bi izbegla diranje ičega na letu.”

naomi kembel ponasanje u javnosti
Shutterstock 

Rozi Hantington ( priča stjuardesa)

“Miriše savršeno. Izgleda fotošopirano i uživo. Nije pojela niti popila ništa u avionu osim vode u flašici koju je sama ponela. Bila je prilično ljubazna.”, rekla je stjuardesa.

rozi hantington
Instagram 

Kajli Džener (iskustvo konobarice)

“Nije bila neljubazna, ali je ostavila bakšiš od 20 dolara na račun od 500. Ne znam što bih rekla na to.”, rekla je konobarica.

kajli dzener
printcreen/instagram 

Kendal Džener (priča konobarica)

“Ne baš najlepše iskustvo. Često je dolazila u restoran i uvek je bila hladna prema osoblju. Osim toga, gotovo uvek povede nekog ko bi pričao za nju kako se ne bi morala sama direktno obraćati osoblju.”

misljenje konobarice o kendal dzener
Shuterstock 

Hejli Biber (priča konobarica)

“Srela sam je nekoliko puta i bez obzira na to koliko želim da mi se sviđa, nikada nije bila preterano ljubazna.”

hejli biber
Instagram