Odnos miljenika žena Pirs Brosnana i njegove 10 godina mlađe supruge Kili Šej Smit je verovatno jedan od najidealnijih u svetu poznatih.

Iako se ovakva ljubavna priča, ali ni izgled njegove žene baš nimalo ne uklapa u holivudske standarde i šablone, ona je za njega jedina prava. U životu glumca koji će mnogima od nas zauvek ostati jedini pravi Džejms Bond, postoji samo jedna žena i to već 17 godina.

Kili Šej Smit je novinarka, prezenterka, autorka i glumica, a u braku sa Brosnanom je od 2001. godine. Ona otprlike sve to vreme ona trpi užasne uvrede koje mediji plasiraju o njoj.

Njen višak kilograma je često glavna tema tabloida, kojima još uvek nije najjasnije zašto takva faca poput Pirsa Brosnana ne ceni žene jedino kroz njihov izgled. 

Ipak, slavni par se ne obazire na to šta ljudi pričaju, a vrlo često se oboje na crvenom tepihu ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili.

Pirs je svojevremeno rekao da ga je Kili spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. Upravo Kili je ta koja je Pirsu vratila osmeh na lice.

"Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena", objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Kili i Pirs su se venčali 2001. godine u Irskoj i uskoro su dobili dva sina, Dilana i Paris. Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica, ali mediji nisu mogli da ne primete kako se novinarka vremenom ugojila.

To je, iz nekog razloga, svima smetalo - osim, naravno, samom Brosnanu, koji kao da je sa svakim novim kilogramom još više voleo svoju suprugu. I tako sve do danas, kada bračni par često možete videti kako se ljube na plaži, grle na crvenom tepihu i bez ikavih problema razmenjuju nežnost pred fotografima.ž

U galeriji pogledajte više zajedničkih fotografija zaljubljenog para:

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije