Nekada "najnormalnija" Kardašijanka počela je da privlači veliku pažnju javnosti svojim ponašanjem od kada je u vezi sa mužičarem Travisom Barkerom.

Par se ne suzdržava od razmena strasti na javnom mestu, a sada su i intimu počeli da dele na društvenim mrežama.

Novi potez Kortni Kardašijan ponovo je zaprepastio sve, a reč je o fotografiji koju je okačila na svom Instagramu.

Naime, Kortni je objavila slike na kojima pozira u odrazu ogledala samo u bademantilu ispod kog nije nosila donji veš, a iza nje stajao je njen dečko.

kortni kardasijan
Instagram 

Kortni je želela da pokaže šta su ona i njena porodica radili za vreme izolacije pa se tako može videti da se ošišala, da je gledala filmove, uživala u svom dvorištu, no više od svega privuklo je pažnju to što je pozirala u toplesu.

- Deset dana karantina...- napisala je ona u opisu objave, a njen dečko joj je odmah odgovorio uz emotikone srca: "Deset dana sa tobom".

Kortni je ovom objavom prikupila više od 2,2 miliona lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 135 miliona ljudi.

Vidi se da rijaliti zvezda ne nosi šminku na poslednjim objavama, a pored toga što svi komentarišu da je prirodno lepa, muški deo pratilaca zumira fotografije kako bi videli da li nosi bar gaćice.

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kortni Kardašijan i Travis Barker provokativne fotografije

Podsetimo, Kortni je početkom godine potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom na društvenim mrežama, a nedavno je kupula novu kuću za njih dvoje.

Kortni iz vanbračne zajednice sa Skotom Disikom ima troje dece, ćerku Penelope i sinove Mejsona i Regana. Inače, Kortni i Skot su u odličnim odnosima, a zajedno idu na porodična putovanja zbog naslednika.