Kortni Kardašijan poprilično je promenila ponašanje i stil od kada je u ljubavi s bubnjarom Travisom Barkerom.

Naime, ovaj par je od strane paparaca nekoliko puta uslikan tokom vrućih poljubaca na plaži, u pustinji, Diznilendu, kao i na "UFC" borbi, a sada tom nizu pripada i provokativno izležavanje na plaži.

Iako je mala verovatnoća da Kortni ne zna za budno oko paparaca, mnogima "najnormalnijoj" sestri Kardašijan to ne stvara nikakav problem. Ona bez griže savesti ne skriva namere prema svom partneru, pa čak ni u javnosti.

kortni kardasijan i travis barker
CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nije teško primetiti kako je 42-ogodišnja Kardašijanka počela da se ponaša sve slobodnije, ali i da oblači poput zaljubljene tinejdžerke, a nedavno ljubljenje jezicima slavnog para na UFC borbi mnoge je zgrozilo.

Ovoga puta, par bez problema razmenjuje nežnosti čak i pred kamerama, a tako je bilo i nedavno kada su snimljeni kako uživaju na ležaljkama u Santa Barbari.

Primereno ili ne, par deluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko meseci i planiraju i venčanje, ali mnogi i dalje komentarišu kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga šta drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

U galeriji pogledajte još provokativnih fotografija zaljubljenog para:

- / Coleman-Rayner / Profimedia Kortni Kardašijan i Travis Barker provokativne fotografije