Ćerka nekadašnje zvezde sapunica Lise Rine, Amelija Hamlin (20) ne odvaja se od svog 18 godina starijeg dečka Skota Diska, a u dobrim odnosima je i s njegovom decom koju je dobio iz braka za Kortni Kardašijan.

Glumica i manekenka je snimljena kako ide na večeru u restoran u Malibuu sa Skotom i njegovim sinom Mejsonom (11). Disk je bio u svom prepoznatljivom ležernom izdanju, košulji i kratkim pantalonama.

Najviše pažnje je privlačila Amelija koja zna kako uvek da ostaviti utisak, ali reklo bi se da je ovog puta bio suprotan od onog što je želela.

amelija hamlin grudi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obukla je narandžasti topić s dubokim dekolteom, čime je naglasila grudi, bele pantalone i bele papuče, dok je odevnu kombinaciju upotpunila "Botega Veneta" tašnom u boji breskve i crnim naočarima za sunce.

Kada se okrenula sa strane "izvirile" su joj grudi, a mnogi su primetili da, iako je ova devojka napunila tek 20 godina, njene grudi su veoma opuštene i deluju kao da vise.

"Šta joj je sa grudima, opustile su se nekako?", "Vise joj grudi i pljosnate su", "Lep par", "Lepa devojka, ali previše mlada za njega", glasili su komentari fanova.

amelija hamlin grudi
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Skot je nedavno svojoj devojci za 20. rođendan pripremio pravo iznenađenje.

On je u galeriji "ArtLife Gallery Pop-Up" u Majamiju kupio umetničko delo Helmuta Njutona "Saddle II, 1976 Paris" po ceni od 57.000 dolara, a navodno ga je platio kriptovalutom Etereumom.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin