Rijana je apsolutna kraljica transformacija, a njene frizure najkopiranije su frizure prethodnih godina. Osim kratke kose s dužim šiškama sa strane, pravi bum su doživele i njene velike crvene kovrdže.

Ipak, pravu revoluciju među obožavateljkama prouzrokovala je 2012. godine kada se odlučila na pixie frizuru. Brojne dame pohrlile su tada u frizerske salone kako bi postigle istu frizuru.

Buntovnica s razlogom

Pevačica trenutno boravi u Nujorku a njene najnovije fotografije otkrivaju kako se ponovno odvažila da nosi kratku frizuru.

"Jedino što mi mama nije dopustila bilo je da kosu obojim u crno i kratko je ošišam. To sam želela da uradim od svoje 14. godine, ali ona je govorila 'Ne, nemoj to da radiš'", otkrila je u razgovoru za magazin Interview.

Premda se doima kako se 33-godišnjakinja ponovno oglušila na majčine savete, deo korisnika društvenih mrežama uveren je kako se ipak radi o perici čiji dizajn potpisuje njen dugogodišnji stilista za kosu Jusef.

Takođe, to nije jedina "kontroverza" koja se pojavila nakon što su ove fotografije dospele u javnost.

rijana kosa
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nova frizura ili estetska korekcija?

Uporedne fotografije Rijaninog izgleda nekad i danas pojedince su podstakla na razmišljanje kako se pevačica podvrgnula estetskoj korekciji čela, odnosno njegovom smanjivanju.

Reč je o operativnom zahvatu u kojem se visina čela smanjuje izrezivanjem segmenta kože tačno ispod ruba kose. Ovo nije prvi puta da su se pojavile slične insinuacije vezane uz njen odlazak pod nož, a iste je pevačica do sada odbijala.

rijana
Profimedia 

Bez obzira pokazale li se ove tvrdnje istinitima ili ne, Rijana je već dokazala da je pravi majstor kada je kreiranje optičkih iluzija s kosom u pitanju.

Tokom karijere bila je plava, smeđa, crna, crvena, nosila dugu, srednju i kratku kosu, a sve njene transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Rijanine transformacije