Mužičar Kris Braun ponovo se susreo s optužbama za fizičko zlostavljanje. Portparolka losanđeleske policije Lizet Lomeli potvrdila je za Us Weekly da je Braun pod istragom jer je 18. juna tokom navodne prepirke udario ženu. Identitet navodne žrtve nije javno poznat.

"Ženska žrtva rekla je da su se ona i osumnjičeni svađali i da ju je on udario. Dovršena je prijava za telesne povrede", rekla je portparolka.

Ovo nije prvi put da se Kris Braun našao pred optužbama za fižičko nasilje.

kris braun
ShotbyNYP/Gio / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rijanu je pretukao 2009. godine

Braun je u javnosti poznat po istoriji nasilja nad ženama. Podsetimo, na sebe je navukao gnev svetske javnosti kad je 2009. godine pretukao tadašnju devojku Rijanu noć pred dodelu Gremija.

Braun je ispričao da su se stvari zakomplikovale kada je Rijani priznao vezu s drugom devojkom, za koju je ranije tvrdio da nikad s njom nije bio. Usledile su prepirke i fizički sukobi.

Reper tvrdi da ga je pevačica manijakalno udarala i vređala, sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom. Rasekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razbesnelo.

Osim toga, Braun je ispričao da pomenuti incident nije bio prvi u kom su njihove svađe prerastale u fizički obračun, ali da su uvek uspevali da izglade stvari. Nakon ovog incidenta reper je osuđen na četiri godine uslovne kazne, kao i zabrana prilaska pevačici.

rijana
Shutterstock 

Braun se poslednjih godina suočio sa brojnim optužbama, uključujući onu za silovanje Francuskinje u januaru 2019. godine. Pevač je uhapšen u Parizu i podneo je tužbu za klevetu protiv svog tužioca nekoliko dana nakon optužbe. Pušten je na slobodu dok čeka dalju istragu.