Krisi Tajgen dugi niz godina bila je jedna od omiljenih javnih ličnosti. Atipičnu manekenku svet je zavoleo zbog neposrednosti i toga što je zaista bila drugačija od svih kada se pojavila na javnoj sceni. Nekadašnja manekenka večito je bila "žrtva" drugih, ali poslednjih meseci internetom kruže žestoki tvitovi koji pokazuju da sve upravo suprotno od onog kako je predstavljeno.

Manekenka Krisi Tajgen, nedavno je došla u središte skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se srami svojih gnusnih tvitova iz prošlosti. Između ostalih, rijaliti zvezdi Courtney Stodden 2011. Krisi je slala niz ružnih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvek' i 'Jedva čekam da umreš'. Vređala je i Lindsay Lohan, Sarah Palin, Avril Lavigne, Mariah Carey te Farrah Abraham, a poslednji koji je javnosti otkrio njene grozne objave je modni dizajner Michael Costello.

krisi tajgen u zebrastom odelu nakon optuzbi za zlostavljanje na twitteru
Instagram 

Krisi žali zbog svojih postupaka te je u procesu privatnog obraćanja ljudima koje je uvredila tokom godina. Izvori bliski manekenki za strane su medije rekli kako su joj pojedinci savetovali kako bi joj najbolje bilo "da se sakrije dok sve ne prođe'" ali ona po svaku cenu želi dati intervju 67-godišnjoj voditeljki Opri Vinfri.

"Krisi je u pregovorima sa Oprom da joj da intervju, baš poput Megan Markl, u kojem će izneti svoju stranu priče i pravu istinu. Krisi je borac i veruje da bi na taj način mogla da se izvuče iz svega ovoga", otkrio je izvor blizak manekenki.

krisi tajgen nakon optuzbi za nasilje na internetu
Instagram 

Dodao je izvor i kako su joj svi svetski uticajniji mediji već ponudili milione da progovori upravo za njih, ali ona želi da to bude isključivo Opra.

"Ako Opra oprosti Kristi, znači da će joj i svet oprostiti", smatra izvor.

Prema pisanju stranih medija, Krisi se nada kako bi joj intervju s poznatom voditeljkom, u kojem bi otvorila dušu pred kamerama, mogao pomoći da joj se spasi reputacija, ali i karijera, nakon skandala na društvenim mrežama u kojima je ona bila zlostavljač.

krisi tajgen o nasilju nad poznatima na twitteru
Instagram 

"U stvarnosti sam bila nesigurna, nezrela i našla sam se svetu u kojem sam mislila da moram impresionirati neznance da me prihvate... Otvorila sam Twitter kako bih privukla pažnju i pokazala ono za što sam u to vreme verovala da je sirov, pametan i bezopasan humor. Mislila sam da će me to učiniti kul devojkom ako se zezam sa poznatim osobama"- objasnila je Krisi Tajgen i rekla "sada shvatam i ne tražim, niti zaslužujem bilo kakvu samilost", dodajući kako nema opravdanja za njeno ponašanje, ali da ona više nije ta osoba iz prošlosti.