Ćerka frontmena The Rolling Stonesa Mika Džegera i bivšeg supermodela Džeri Hol, Džordžia Mej Džeger krenula je majčinim stopama i izrasla je u lepoticu poput nje, a može da se pohvaliti i očevim punim usnama, ali od njega je nasledila i divlju stranu.

Iza nje su ludi dani partijanja sa drugim poznatim manekenkama poput Kare Delavinj i Suki Voterhaus, ipak poslednjih godina se smirila i to ponajviše zahvaljujući dečku Luisu Leviju, vlasniku restorana s kojim se pre dve godine iz Londona preselila u Njujork.

Džordžija je ove nedelje plenila pažnju na plaži u Malibuu gde je snimala modnu kampanju u neonski žutom kupaćem kostimu koji je naglasio njenu vitku figuru.

dzordzija dzeger
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Džordžija je jedno od sedmero dece koje je legendarni roker dobio sa četiri različite žene i puno je mlađa od svojih najstarijih polusestara.

Prvu ćerku Karis (50) dobio je s glumicom i pevačicom Maršom Hant s kojom je imao aferu, a zatim je sa tadašnjom suprugom Biankom dobio i ćerku Džejd (49).

Osim Džordžijr, s Džeri Hol dobio je i ćerke Elizabet (36) kao i sinove Džejmsa (35) i Gabriela (23), a s balerinom Melani, s kojom je trenutno u vezi, ima i četverogodišnjeg sina Deveruksa.

I Hol je ljubila mnoge slavne frajere, ali poslednjih šest godina verna je 90-godišnjem medijskum mogulu Rupertu Murdoku, a više Džordžijinih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Ćerka Mika Džegera