Za jednu od naslednica Lamborgini imperije, javnost je sazanala tek 2015. godine kada se pojavila u rijaliti programu "MTV's Super Shore".

Ferućijeva unuka, Eletra Lamborgini, veoma brzo dobila je epitet "razmažene bogatašice", a javnost joj je dala nadimak "italijanska Paris Hilton".

Zbog svoje eksplozivne naravi i nezgodnog karaktera svađala se sa svima ispred i iza kamera, a ne libi se da jasno ističe svoje stavove, pa čak i da dođe u sukob sa pratiocima, ukoliko je potrebno.

Bila je i u rijalitiju "Jersey Shore", a iako su mnogi očekivali da će svoje, inače promiskuitetno ponašanje nastaviti i pred kamerama i imati seksualne odnose kao sve učesnice, to se nije dogodilo.

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je tada Eletra koja se javno deklarisala kao biseksualka. Ipak, i pored ekperimentisanja sa ženama, na kraju je sreću našla kraj holandskog di-džeja Afro Džeka, a par se i venčao krajem septembra 2020. godine na jezeru Komo.

Bogata naslednica inače je poznata kao neko ko ne preže od toga da pokaže "malo kože", te se nebrojeno puta pokjavila u krajnje degutantnim izdanjima, a veliki je pobornik i tetovaža i pirsinga.

eletra lamborgini na dodeli mtv nagrada pojavila se u izdanju bez vesa
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, nedavno je sve iznenadila poprilično čednim izgledom dok je boravila na Mikonosu. Javnost je navikla kada je Eletra u pitanju na često prekratke haljine, ali i izdanja u kojima ne nosi ni brushalter ni donji veš, ali sada na Mikonosu bio je prvi put da nije pokazala grudi.

Paparaci su je uslikali prošlog vikenda na jednoj od plaža sa prijateljicom Ludovikom Pađani, a devojke su se sunčale i kupale.

eletra lamborgini uziva na mikonosu sa prijateljicom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada bi im bilo prevruće provozale bi se kvadom po poznatom letovalištu, a kako su izvori tvrdili, nisu preterano marile za zakon, niti ograničenja u brzini.

Eletra je pokazala sjajnu liniju u oskudnom kupaćem kostimu, a na plaži je ovaj put umesto grudi pokazala brojne tetovaže po celom telu. Jedini put kada je skinula bikini bilo je dok se sunčala, kako joj se na leđima ne bi ocrtale trakice kupaćeg kostima, što je inače veoma čudno s obzirom da nema problem da se sunča potpuno naga, nevezano da li je na nudističkoj plaži ili ne.

Usputno je "častila" paparace kako ljutitim pogledima, tako i psovkama kada bi ih uhvatila da je snimaju.

eletra lamborgini uziva u brzoj voznji kvadom po mikonosu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, bogata naslednica je nebrojeno puta isticala kako voli prirodan izgled bez silikona, a kaže da na sebi nije imala ni jednu intervenciju niti koristi filere.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled bez filera", izjavila je jednom prilikom.

eletra lamborgini tvrdi da nema operacije
printscreen/instagram 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li su njene obline zaista prirodne kako kaže, ili se ipak podvrgla plastičnoj hirurgiji:

printscreeen/instagram Eletra Lamborgini oduvek je bila kontroverzna ličnost.