Ćerku nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Tifani Tramp, uhvatilo je budno oko paparaca dok se šetala balkonom hotela u kom je odsela, a pažnju je privukla zanimljiva "cigareta" koju je držala u ruci.

Tifani je prošetala terasom hotela "Setai" u Majamiju, u kratkoj cvetnoj haljinici sa upaljačem i opuškom, dok joj je na ruci blistao skupoceni dijamantni verenički prsten. Međutim, mnogi su se začudili zbog opuška koji je žurila da ugasi.

Naime, Tifani nikad nije bila poznata kao pušač. niti je viđena sa cigaretom u ruci, te se baš iz tog razloga spekulisalo da uopšte nije u pitanju duvan, već nešto drugo. Paparaci su je uslikali kada je prošetala je do biljke na balkonu, pa u tegli ugasila ručno smotanu cigaretu.

Naravno, Twitteraši su obrušili na Tifani, sa teorijama da je u pitanju džoint, ali, naravno, nisu izostali ni komentari za njen izgled. Tifanhi se trenutno nalazi u Majamiju sa svojim verenikom, Majlom Boulsom (23), sa kojim je u potrazi za zajedničkom nekretninom, kako bi se, izmeđuostalog, i priključila pstatku porodice koji su Vasington zamenili Floridom nakon izbora. 

tifani tramp
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tifany i Bouls, kog mediji opisuju kao "bogatog naslednika" teškog više milijardi dolara, u vezi su već dve godine, a u januaru 2021. godine pokazala je ogroman verenički prsten na ruci, sa 13-karatnim dijamantom, čija se vrednost procenjuje na 1,2 miliona dolara. 

Tifani (27) je inače jedino dete Donalda i njegove bivše supruge Marle Mejpls. Odrasla je u Kaliforniji i diplomirala na Pravnom fakultetu u Džordžtaunu u maju 2020. godine, a tokom poslednje četiri godine, u većini slučajeva se držala po strani u odnosu na stariju polubraću i polusestru.