Mlada influenserka Sefron Druit Barlou zaista živi život iz snova. Poznata je kao prvo dete poznatog britanskog gej para, multimilionera Berija i Tonija Druit Barloua, a pažnju javnosti najčesće je privlačila nekontrolisanim trošenjem novca.

Nedavno je uzburkala mreze izjavom da se "preznoji" kada vidi da ima na računu manje od milion dolara, što ne čudi ako se uzme u obzir da je svojevremeno samo za džeparac dobijala "tričavih" 5000 dolara. Sitnica,zar ne?

Međutim, sada je "razmažena bogatašica" kako su je u medijima često oslovljavali, ponovo u žiži interesovanja zbog fotografije koju je objavila.

sefron druit barlou
printscreen/inastagram 

Influenserka je poznata kao neko ko na Instagramu nikad ne objavljuje fotografije bez šminke i da nije "full" sređena, a poznato je i da ulaže ogromnu količinu novca u svoj izgled.

Nekoliko puta je isticala da je samo za estetske korekcije potrošila preko 70 hiljada funti, a godišnje joj odlazi oko 28 hiljada funti na šminku, kozmetiku i održavanje lepote.

Pažljivo izgrađen imidž tip-top skockane dame Sefron je nedavno stavila na kocku, kada je prvi put na svom Instagram profilu podelila fotografiju u bikiniju na kojoj pritom nema ni trunku šminke.

Ovo je izazvalo burne reakcije njenih pratilaca koji tvrde da izgleda daleko lepše i prirodnije bez šminke.

"Ne treba ti šminka. Ovako si lepša", "Ne bih nikad rekao da si ovako lepa", "Preslatka si", "Kakav osmeh", samo su neki od brojnih komentara.

I zaista, ako uporedite fotografije sa šminkom, i bez, neminovno je da Sefron deluje daleko svežije, ali i mlađe i prirodnije bez precrtanih obrva i jakih kontura. Međutim, teško da će bogata naslednica odustati od korekcija i nastojanja da bude još atraktivnija.

sefron druit barlou sa sminkom
printscreen/instagram 

Šta vi kažete, da li vam je Sefron lepša sa ili bez šminke? Glasajte u anketi i podelite sa nama mišljenje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji i procenite i sami.

printscreen/instagram Sefron Druit Barlou izdanja