Navikli smo da je Anastasija Ražnatović uvek tip-top sređena. I zaista, pogotovo u poslednje vreme, pevačica nas je više puta iznenadila više nego sjajnim izdanjima, a njena šminka i frizure, inspiracija su mnogim damama.

Ipak, da u njenom životu nije sve samo glamur, pokazala je kada je objavila selfi bez šminke u potpuno opuštenom izdanju.

Naime, Anastasija se trenutno nalazi u Novom Sadu, a novom objavom na Insta storiju oduševila je pratioce. U širokoj majici, puštene kosa, bez šminke i filtera pevačica je još jednom pokazala da može da izgleda sjajno i kada nije full sređena.

anastasija raznatovic bez sminke
printscreen/instagram 

Ovo nije prvi put da Anastasija postavlja svoje fotografije bez šminke, a komentari su svaki put isti: "Prelepa", "Karaljica", "Kad je neko ovoliko lep, ne treba mu ništa", "Tako se to radi - lepotica i bez filtera i bez šminke", "Devojke, ugledajte se na Anastasiju", "E ovako izgleda negovana žena"...

I ruku na srce, nisu pogrešili. Pevačica jeste neko ko vodi računa o svom izgledu, i da, zaista daje sjajan primer kako treba voditi računa i o licu i o telu, te da vam nisu uvek potrebni teški puderi, i jaka scenska šminka da bi izgledali lepo.

Podsetimo, Anastasija je nedavno, na svoj rođendan izbacila dve pesme "Izvini" i "Gotovo" koje su se u rekordnom roku našle u vrhu trendinga, a nakon toga oduševila je sjajnim autfitima kako za svoj rođendan, tako i na brojnim prestoničkim događanjima.

anastasija raznatovic na proslavi zeljkovog rodjendana
ATA Images/Antonio Ahel 

Sada je napravila mali predah i "skoknula" do "srpske Atine", pretpostavlja se do svog dečka Đorđa Kuljića sa kojim je nedavno kupila stan u elitnom delu Beograda, ali kako je i sama rekla, i dalje će živeti na relaciji Beograd - Novi Sad.

Još neka sjajna izdanja mlade pevačice pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović