Anastasija Ražnatović sinoć je proslavila svoj 23. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a sve prisutne je najviše zanimalo u kakvom će se izdanju pevačica pojaviti.

Sudeći po Instagram story-ima gostiju, žurka je bila i više nego za pamćenje.

Iako je poznata po urbanom i neformalnom stilu, mlada pevačica i te kako ume da zablista u svečanijim prilikama, a naročito za gala proslavu svog rođendana.

Pri samom dolasku pojavila se u svetlucavoj žutoj mini haljini koja je bila jedna od zvezda haljina večeri. Haljina je istakla njenu vitku figuru na najbolji mnogući način, a samom smelošću da ponese ovako kratak i model u vibrantnoj boji je dokazala zašto nosi titulu mlade trendseterke na ovim prostorima.

anastasija ražnatović žuta haljina
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kako bi haljina bila glavna zvezda, ceo stajling upotpunjen je nude sandalama sa tankim kaišićima, kosa je blago uvijena, a šminka svedena takođe nude karminom.

Slavljenica je prosto blistala u jarko žutoj toaleti, a onda je došla na red i druga u nežno plavoj boji. Haljina je obogaćena cirkonima i karnerima, a zanimljiv detalj je da su i bretele cele odrađene od srebrno svetlucavih cirkona.

anastasija ražnatović, katarina grujić, marko gobeljić
screenshoot/instagram 

Na fotografiji u zagrljaju pevačice Katarine Grujić i, njenog dečka, fudbalera Marka Gobeljića mogli smo najbolje da vidimo pravu boju haljine koja izgleda tako moćno i efektno, pa nije začudilo što se našla u užem izboru za toaletu koju će poneti na rođendanskoj proslavi.

anastasija ražnatović
screenshoot/ instagram 

Pored rođendana Anastasija je juče imala dupli razlog za slavlje. Podsetimo, juče je mlada zvezda publici predstavila čak dve nove pesme - "Gotovo" i "Izvini", a pesme su samo za par sati skupile preko pola miliona pregleda, a broj raste iz minuta u minut.

 Sudeći po reakcijama publike, ovo će biti još dva upisana hita mlade pevačice.