Rođendanska proslava malenog Željka Ražnatovića se pripremala i najavljivala danima unazad, a sinoć se konačno i održala.

Svi smo se uželeli bilo kakve, pogotovo ovako velike, proslave i nošenja svečanih totaleta, a naročito slavni koji za to gotovo stalno imali prilike ranije.
Mnoge poznate ličnosti su došle da uveličaju prvi rođendan malenog Željka Ražnatovića. Gosti su na rođendan vrlo brzo pristizali u elegantnim kombinacijama, a među najzapaženijima bile su svakako mlade popularne zvezde.

Gošća koja je među prvima stigla bila je pevačica Ivana Pavković, koja je i uveseljavala goste. Zanimljiva haljina sečena u struku i zanimljivo povezan gornji i donji deo. Teget i bordo je uvek odlična kombinacija za plavuše kao što je Ivana. 

ivana pavkovic na rodjendanu zeljka raznatovica
ATA Images 

Mirko Šijan i Bojana Rodić su privukli posebnu pažnju, a njen trudnički stomačić se ocrtao na plavoj uskoj haljini. Midi haljina efektne boje i sandale sa kaišićima i niskom potpeticom je dokaz da Bojana u korak s trendom.

mirko sijan i bojana rodic na rodjendanu zeljka raznatovica
ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica Anastasija Ražnatović, inače Željkova tetka, pojavila se u crvenoj koreset haljini, koja joj je sjajno pristajala. Gola ramena prekrila je uvijenom dugom kosom, a elegantni stil zaokružila crvenim karminom. 

anastasija raznatovic na zeljkovom rodjendanu
ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačiva Marina Visković pojavila se u uskoj haljini na cvetove većih dimenzija i sandalama sa kaišićima i visokom platformom, koja trenutno nikako nije popularna. Kosa joj je bila podignuta u visoki rep, dok su prednji pramenovi padali niz lice i činili kopiju nekih svetskih frizura

marina viskovic na rodjendanu zeljka raznatovica
ATA Images/Antonio Ahel