Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 23. rođendan, a na gala veselju prisustvovali je stotinak najbližih članova porodice i prijatelja. Uslov je bio jedini da su svi vakcinisani.

Pevačica je najpre zablistala u žutoj mini haljini, a potom se presvukla u plavu, još glamurozniju, i kako su mnogi komentarisali, dostojnu crvenog tepiha. Međutim, to nije bio jedini razlog za slavlje. Naime, Anastasija je tog dana objavila dve nove pesme: "Izvini" i "Gotovo", a obe su u rekordnom roku ušle u trending i beleže ogroman broj pregleda.

Inače, proslava je bila poklon od njene majke, a kako se saznaje, za to je izdvojeno čak 20.000 evra. Kada je u pitanju poklon od dečka, Đorđe je Anastasiju iznenadio luksuznim putovanjem na Mikonos, prenosi Kurir.

anastasija sa deckom
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

S kim si dočekala rođendan i da li su ti najbliži napravili iznenađenje kao i prethodnih godina?

- Nije bilo iznenađenja, bila sam kod kuće sa mamom i dečkom. Nazdravili smo pićem u ponoć, pričali, uživali, ali ništa spektakularno. Svake godine mi nešto organizuju, tako da me svakako ne bi iznenadili, meni je skroz ok što smo to onako suptilno odradili.

Da li postoji nešto što u prethodnoj godini nisi ispunila, a želiš u ovoj?

- U prethodnoj godini nije bilo prostora da se bilo šta ispunjava jer smo svi bili zatvoreni, ali u ovoj godini bih volela da putujem mnogo, da izlazim, toga mi fali i da provodim vreme sa pozitivnim i meni dragim ljudima.

anastasija raznatovic
screenshoot/ instagram 

Kakvi su ti planovi kada je tvoja dalja karijera u pitanju?

- Prošla godina me je naučila da ne planiram mnogo zato što se sve može izjaloviti, ali bih volela da ostatak albuma objavim negde u oktobru, jer pesme imam.

Bila si nedavno sa drugaricama na odmoru, da li planiraš da ove godine odeš na neku egzotičnu destinaciju sa momkom?

- Stalno putujem sa dečkom, a jedino moje putovanje sa drugaricama bilo je Meksiko, gde sam nedavno bila. Moram da priznam da mi je put sa devojkama baš prijao, jer nismo mogle sve da se uklopimo, pa smo iskoristile koronu da se okupimo.

anastasija raznatovic
Youtube 

Ne eksponiraš mnogo svoj emotivni život, da li smatraš da jedino tako možeš da imaš dobru vezu?

- Moja veza je moja privatna stvar i želim tako da ostane, koliko je god to moguće, zbog prirode posla kojim se ja bavim.

Da li ste počeli da sređujete vaš zajednički dom?

- Da, počeli smo, radimo, sređujemo, sve je u procesu rada.

Podsetimo, par je kupio luksuzni dupleks u blizini Kalemegdana, a kako se priča - prvi komšija im je Miloš Biković, a cena stana je, kako se procenjuje oko 750.000 evra.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović, rođendanska proslava i kadrovi iz dva spota