Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, sinoć je proslavila svoj 23. rođendan, a sada je čeka nastavak, kako stvari stoje, više nego sjajne godine. Ne samo što je izdala dve pesme koje su u samom vrhu trendinga za manje od 24 časa, već će se uskoro useliti i u luksuznu nekretninu koju je kupila sa svojim dugogodišnjim dečkom.

Par je kupio luksuzni dupleks u blizini Kalemegdana, a kako se priča - prvi komšija im je Miloš Biković.

U pitanju je kompleks na Dorćolu, u kojem se cena kvadrata kreće od 2.350 do 3.400 evra. Komšije kažu da su Anastasiju srele u kompleksu u koji treba da se useli, ali ne i njenog izabranika, koji i dalje više vremena provodi u Novom Sadu.

"Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe", ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti, tvrdi Stars.

anastasija raznatovic
Instagram 

I jedan bračni par podelio je skoro iste informacije.

"Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio", ispričale su komšije.

Inače, Anastasija sada vreme boravi i noći u neposrednoj blizini kompleksa na Dorćolu, u ulici Strahinjića bana.

"Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko", rekao je dečko koji se predstavio kao zaposleni u obližnjem kafiću.

anastasija raznatovic
screenshoot/instagram 

Dva stana od 100 kvadrata

Kako se priča, Anastasija i Đorđe u luksuznom kompleksu kupili su dva stana od po 100 kvadrata.

Oni se nalaze jedan iznad drugog, pa je par napravio dupleks. Isti, navodno, ima čak 5 soba. Kada se kvadratura pomnoži sa cenom, dolazi se do zaključka da je ovaj par za novi životni prostor dao čak 750.000 evra.

Za razliku od njih, Biković može da se pohvali stanom od preko 100 kvadrata, dok mu prostrana terasa ima čak 60, tvrdi Stars.