Miloš Biković je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, a njegov ljubavni život do sada nije bio nepoznanica.

Kada je reč o njegovom ljubavnom životu, glumac se trudi da ga ljubomorno čuva za sebe, međutim, poznata su imena nekih dama sa kojima je imao romansu.

1. Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač. Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je srce Miloša Bikovića na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.
Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđa na zajedničkim okupljanima kolega sa klase.

miloš biković i anja alač
Instagram screenshot 

2. Brankica Sebastijanović

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, „Samac u braku“, u kome su tumačili bračni par.

Razlozi raskida Miloša i Brankce nisu poznati, ali je po okončanju veze Miloš brzo počeo da snima u Rusiji.

3. Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom. Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

4. Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih – ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu „Led“.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Osim Srbije, glumici su se dopali i Srbi, pa je i dan danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon „Leda“ sve češće boravio u Srbiji.

5. Barbara Tatalović

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu „Hotel Beograd“ u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

miloš biković i barbara tatalović
ATA Images/Antonio Ahel 

Arina Voloshina

Od raskida sa Barbarom, Miloš o svom emotivnom životu nije govorio, a sada se u ruskim medijima spekuliše njegova nova romansa. Naime, ruski mediji snimili su glumca na večeri magazina "InStyle" u društvu njegove nove devojke Arine Vološine, atraktivne ruske plesačice.
Navodi koji slute na njihovu romansu jesu uzajamna praćenja Bikovićevih drugarica sa Arinom na Instagramu. One Bikovićevoj navodnoj izabranici redovno pozitivno komenatirišu fotografije.
A kako piše "Story", tokom zime, Miloš je sa svojom izabranicom bio na odmoru sa prijateljima sa klase, što možemo shvatiti i kao javnu potvrdu ljubavi, iako se ovim povodom za domaće medije još uvek nije oglasio.