Poznati srpski neženja, i jedan od najpopularnijih glumaca i to ne samo na ovim prostorima dobio je rusko državljanstvo, a nakon toga se oglasio na Instagramu i istakao koliko mu je zbog toga drago.
Biković je i prošle godine bio proglašen za najpopularnijeg glumca u Rusiji, ponajviše zbog uloge "Griška", u filmu "Sluga". To ostvarenje premašilo je čak 3,44 milijarde rubalja na blagajnama bioskopa i tako postao najgledaniji film u celoj istoriji ruske kinematografije.

Miloš Biković je u jednom gostovanju na televiziji rekao: "Otkako sam otišao u Rusiju, osećam se kao deo tog društva. Kao kod kuće, u svojoj Srbiji. Ovo je za mene dodatna potvrda i čast. Sad je samo sve to ozvaničeno. Već sedam godina tamo živim i stvaram", kaže poznati glumac.

- Sad je sigurno da, ako se oženim Ruskinjom, svi će znati da sam to učinio zbog ljubavi, a ne zbog pasoša - našalio se poznati glumac.

O tome kako se tako dobro uklopio u rusko društvo, Biković na prvom mestu ističe same Ruse: "To najviše govori o njima i koliko oni poštuju kulturu i delatnike kulture. U vreme kada svi zatvaraju granice i kada se ljudi dodatno otuđuju, oni čine jedan ovakav gest i to je jedno dodatno zbližavanje dva naroda", objasnio je glumac.

Srpska kultura je nešto što ga je formiralo i nešto što promoviše i trudi se da proslavi gde god može. "Pošto sam već neko vreme deo i ruske kulture, mogu slobodno da kažem da je sve to deo jednog koda, da su nam vrednosti iste. Slovensko poreklo, istorija, dominantno pravoslavno-hrišćanski sistem vrednosti. Snažan islamski faktor, gde i u jednoj i drugoj državi imamo našu braću, sugrađane muslimane, koji čine važan deo u formiranju kulturnog života", ističe Biković.

Uprkos tome što je Rusija najveća zemlja na svetu, mnogi Rusi znaju za Srbiju i svi gaje simpatije i pozitivno mišljenje o Srbima, a u prilog tome govori i činjenica da je Biković nekoliko puta izabran za jednog od najpopularnijeg na tim prostorima, a mnoge Ruskinje su priznale da im je "baš po meri", pogotovo zbog blagog balkanskog akcenta.