Barbara Tatalović, manekenka i bivša emotivna partnerka Miloša Bikovića, na društvenim mrežama istakla je da joj smeta kada je u javnosti oslovljavaju isključivo kao bivšu devojku glumca.

Tatalovićeva je istakla da joj uopšte ne imponuje kada je nazivaju bivšom devojkom Miloša Bikovića, a objasnila je i zbog čega.

''Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet'' - napisala je manekenka u svojoj objavi na InstaStory-u. 

Barbara se osvrnula i na nemili događaj koji je nedavno zadesio njenu porodicu, kada je u njihovoj porodičnoj fabrici nameštaja u Valjevu izbio požar.

''Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru, tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednost je stabilna porodica i moja je upravo takva'' - napisala je manekenka.