Ruž je proizvod za kojim ćemo uvek posegnuti kada nam je potrebna hitna transformacija izgleda. Ništa brže ne može da unese promenu na lice od karmina i zato je veoma važno da pravilno odaberete pravu nijansu koja će odgovarati vašem tenu, boji kose i očiju. 

Titulu najženstvenijeg ženskog oružja ponosno nosi crveni mat ruž. Žena koja ga ponese važi za odmerenu, elegantnu, seksiplinu i pre svega hrabru damu. 

U poslednje vreme najviše su aktuelni ruževi sa mat završnicom. Međutim, mat ruž često na usnama može izgledati suvo ukoliko se ruž ne nanese pravilno. Važno pravilo kako bi vam usne izgledale sveže i hidrirano, čak i sa mat formulacijom, jeste njihova priprema! Usne je potrebno blago ispilingovati i hidrirati balzamom za usta, a za precizniji efekat nanošenja potrebna vam je mat olovka za usne i precizan aplikator ruža.

crveni mat karmin snizenje
Shutterstock 

Poslednji, ali ne i najmanje važan korak, jeste korektor. Kako bi oblik usana učinili što izraženijim potrebno je sa malo korektora na tankoj pljosnatoj uokviriti spoljašnje linije vaših usana. Na taj način ćete ujedno i korigovati eventualne greške. 

Znamo koliko potraga za pravom formulacijom i nijansom ruža može biti problematična, zato smo za vas izdvojili nekoliko mat crvenih ruževa koji su trenutno na sniženju u svim Lilly drogerijama. Pogledajte u galeriji koji crveni mat ruževi su vam trenutno dostupni po sniženim cenama:

screenshoot/lilly.rs Crveni mat ruževi trenutno na sniženju u svim Lilly drogerijama

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas