Najjednostavniji modni komad koji možemo samo navući na sebe ujutru kada žurimo, jeste omiljena haljina, ali problem nam uvek predstavlja obuća.
Japanke su nam previše ležerne, a visoke potpetice nisu najadekvatniji izbor za svakodnevne obaveze.

Većina devojaka ono što trenutno ima u cipelarniku može da upari sa minimalnim brojem odeće i to joj predstavlja veliku muku svakoga dana.

Zato smo se bacili u potragu koji to modeli cipela idu uz sve! Treba nam nešto što se slaže i uz mini, midi ili maksi, dakle neke cipele koje idu uz gotovo svaku haljinu u ormanu.

S ovih nekoliko univerzalnih pari cipela možeš u istoj haljini svakoga dana izgledati drugačije. Praktično, zar ne?

1. Espadrile

Jedne od takvih cipela su i espadrile, savršen par za svaku haljinu, a sada je njihova udarna sezona. Istovremeno letnje, od prirodnih materijala, platna i užeta illi brušene kože sa elegantnom povišenom petom daju tako ženstven look! Posebno ženstveno ćeš izgledati ako ih upariš sa slip haljinom.

Print Screen/Zara Zara espadrile

2. Cipele sa debelom štiklom

Ako ti je, kao i većini žena, najdraže kad se možeš cela spremiti za manje od 10 minuta onda je ovaj model pravi za tebe. Poštedeće te razmišljanja koje cipele da kupiš jer si upravo pronašla najbolje za sebe, a još jedna dobra vest je i što ih možeš kombinovati sa mini i midi haljinama, a do izražaja najbrže dolaze kada sama haljina ima neki dubok šlic.

Printscreen/ Deichmann Cipele sa debelom štiklom

3. Ravne natikače

Ipak, nije sve u štiklama. Zapravo, modni poznavaoci insistiraju na tome da svoje najlepše haljine nosimo sa jednostavnim ravnim natikačama. Ove godine su posebno velik trend, a garantujemo da svako može pronaći model za sebe!

Print Screen/Zara Papuče natikače

4. Sandale sa kaiševima

Pre par sezona su bile "must", a veliki provratak doživele su prošlog leta. Budući da su savršene za statement odeću, ne čudi što ih influenseri i dalje nose sa lanenim haljinama kako bi ovim cipelama postigli upečatljiv stajling koji podiže celu minimalističku kombinaciju.

Zara.com Sandale sa kaišićima