Pevačica Rijana retko se u poslednje vreme pojavljuje u javnosti, ali svaki njen izlazak popraćen do poslednjeg detalja. 33-godišnja pevačica u sredu uveče je u Njujorku bila na večeri sa svojim dečkom, 32-godišnjim reperom A$AP Rokijem, a pokazala je i nešto više nego što je planirala.

Rijana se pojavila u ružičastoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom, a bilo je više nego jasno da je brushalter ostavila kod kuće. Na glavi je imala plišani šešir u istoj boji, a sjajno raspoložena nije nimalo marila zbog prisutnih paparaca. 

Reper i pevačica razmenjivali su nježnosti i svi su se okretali za njima, a to ih nije sprečilo da uživaju u svojoj ljubavi što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Rijana je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rokijem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali ih gotovo nikada zajedno nismo videli u javnosti.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rijana

Inače, Rijana je početkom 2021. raskinula trogodišnju vezu s milijarderom Hasanom Džamelom, a nakon samo nekoliko meseci počele su da kruže glasine o njoj i A$AP Rokiju.

Pevačica i reper pre toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentarisao da je Rijana seksi, ali da na nju ne gleda tim očima.

rijana u vesu
Instagram