Ona je mlada, zgodna i poznata, ona ljubi Skota Diska, bivšeg supruga jedne od najpoznatijih starleta na svetu Kortni Kardašijan.

Ona je 19-godišnja manekenka Amelija Hamlin, kojoj ne smeta razlika u vezi od 18 godina.

Već se pisalo kako njeni roditelji, glumica Lisa Rina i njen suprug Hari Hamlin ne podržavaju ovu vezu s obzirom na to da je razlika između zaljubljenih golupčica prevelika, ali mlađanu Ameliju komentari ne dotiču.

"Lisa smatra da je ovo Amelijin hir i još neće da daje nikakve izjave.  Skot je njoj i Hariju drag, ali zabrinuti su zbog prevelike razlike u godinama i situacija u kojima bi se Amelija mogla naći, za šta smatraju da nije dobro za njeno mentalno zdravlje’, rekao je izvor blizak porodici.

amelija hamlin i skot disk
Profimedia 

Ovaj put atraktivna crnka našla se u središtu skandala zbog fotografija na kojima pozira polugola.

Iako je ovaj trend popularan među mlađim devojkama, pojedini komentatori smatraju kako je njeno ponašanje degutantno, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako Skot ima negativni uticaj na njeno ponašanje.

amelija hamlin
Instagram 

Manekenka je nedavno i povećala usta pa su krenule priče kako Skot svoju novu devojku planira da pretvoriti u jednu od Kardašijanki. I dok neki komentarišu kako je Amelija puno prirodnija od najpoznatijih sestara na svetu, drugi pišu kako se pretvara u njihovog klona.

"Nikada nećeš biti poput Kortni. Devojčice, imaš samo 19 godina, ostavi se plastičnih operacija i uhvati se škole. Dečko od tebe želi da napravi plastičnu lutku", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 Inače, iako je Amelja samo osam godina starija od Skotovog najstarijeg deteta, cela porodica Kardašijan podržava njihovu vezu.

amelija hamlin
Profimedia 

"Porodica Kardašijan-Džener daje potpunu podršku Skotu i Ameliji. Vole da ih vide zajedno i smatraju da Amelija ima dobar uticaj na Skota", ispričao je nedavno izvor za strane medije.

Podsetimo, Skot je u bivšem braku s najstarijom ćerkom Kris Džener dobio troje dece, 11-godišnjeg sina Masona, šestogodišnjeg Redžina i osmogodišnju ćerku Penelope.

Više njenih fotografija pogledajteu galeriji:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin