NAJVEĆA STOPALA HOLIVUDA: Slavne dame koje muku muče sa PRONALASKOM OBUĆE, a ONA čak nosi broj 44

Mnoge svetske lepotice imaju velika stopala i više se ne stide da ih pokažu.

Wanted! 

Iako većina vlasnica ne voli svoja velika stopala i radije bi imale za broj ili dva manja, ni poznate lepotice nisu imune na takve probleme koje nam je podarila majka priroda.

Nekada je bilo retko sresti ženu koja nosi broj cipela 40. Ali dolaskom novih generacija, postalo je sasvim normalno. Javne ličnosti, koje smo uvrstili na ovu listu, poznate su po mnogo čemu, između ostalog po modnim uspesima, po glumačkom talentu, po jedinstvenom stilu, ali i po velikim stopalima, zapravo najvećim u Holivudu.

El Mekferson je pobedila sve jer ona nosi cipele broj 44. S obzirom na to da je visoka 185 cm, mnogi nisu iznenađeni ovom informacijom. Svesna toga, ona se često šali na svoj račun.

Drugi model sa velikim stopalima je Sindi Kraford. Ona nosi broj cipela 43, a jednom prilikom pričala je kako je to bilo na početku njene modeling karijere.

„Kada sam započela karijeru, ovaj broj cipela je bio namenjen isključivo muškarcima, ali ne i za devojke poput mene, tako da nije uvek bilo lako nositi se sa tim“, kaže Sindi.

sindi kraford velika stopala
Instagram 

Američka miljenica i jedna od najlepših žena na svetu, Sandra Bulok nikada nije pričala o veličini svojih stopala. Glumica, visoka 167cm, a navodno nosi cipele broj 43.

Kad pogledate čuvenu voditeljku Opru Vinfri, sigurno primetite mnoge detalje, poput dobre odeće i savršene šminke. Ali da li znate da poznato televizijsko lice nosi obuću veličine 42, odnosno 43?

Jednom prilikom je priznala da je dugo nosila manje cipele.

"Nosila sam manje cipele, toliko su bile male da te bolove nisam mogla da podnesem. Ali, sada znam da je problem u mom stapalu. Onda sam priznala da nosim 42, dobro 43", kaže Opra.

Oskarovka, Kejt Vinslet je visoka 170 cm, a nosi cipele broj 44. „Nije fer da sa ovom visinom imam velika stopala. Jednom je priznala kako je veličina njenih stopala nasmejala Leonarda Dikaprija za vreme snimanja Titanika.

"Kada smo snimali "Titanik" Leonardo nije mogao da veruje, tako da smo merili stopala. Kada je video da su naša stopala iste dužine, nije mogao da prestane da se smeje. Moja stopala je zvao kanuima“, ispričala je tada Kejt.

kejt vinslet
Shutterstock 

Paris Hilton takođe nosi 44. Ona je priznala da je oduvek želela da nosi skupe cipele poznatih dizajnera, ali je to izgledalo veoma smešno. To je bio jedan od glavnih razloga zašto je odlučila da pokrene sopstveni brend cipela.

paris hilton veliko stopalo
Instagram 

Meg Rajan nosi broj obuće 43. Međutim, ona voli svoja velika stopala i veruje da donose sreću.

meg rajan
printscreen/youtube 

Anđelina Džoli, verovali ili ne, nosi cipele broj 44. Kada se 2013. bosonoga slikala za kampanju Luisa Vuitona, mnogi su se počeli šaliti na račun njenih velikih stopala.

andjelina dzoli veliko stopalo
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odri Hepbern je bila ikona stila i malo ko zna da je nosila broj cipela 42. Ona je obično nosila baletanke, a kada je kupila prvi put cipele sa visokom potpeticom kupila je za pola broja veće nego što je potrebno - 42.5 kako joj stopala ne bi izgledala pogrbljeno. 

odri hepbern velika stopala u baletankama
screenshoot/instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši