PAKOVANJA ZA STOPALA DAJU NEVEROVATNE REZULTATE: Rešite se zadebljale kože na petama za 15 MINUTA

Spremite se na vreme za letnje temperature i otvorene sandale!

Freepik 

Sigurno vam se desilo da prolećnu sezonu otvorenih sandala dočekate potpuno nespremni. Užurbanim tempom života, kakvim živimo, niste postigli da priuštite sebi kozmetički pedikir ili ste prosto totalno zaboravili da zakažete termin na vreme.

Koža stopala nakon tretmana u salonu zna da popuca i postane gruba nakon nekoliko dana, a to svakako nije razlog zbog kog plaćama profesionalca. Želimo uredna i negovana stopala uvek, a to jedino pruža redovna kućna nega koja je postala neizostavan deo noćne rutine.

Alatke za negu stopala u kućnim uslovima su proširile svoj asortiman, pa tako sada sebi možemo priuštiti profesionalni tretman kod kuće. Električna turpija, kreme i pilinzi neka ostanu, a rutini nege stopala obavezno dodajte pakovanja za piling stopala koja su se pokazala kao najefikasnija kada želimo da se rešimo zadebljanja na petama i nožnim prstima.

noge
Shuterstock 

Popularizaciju ovih proizvoda umnogome je ubrzala pandemija koronavirusa tokom koje su saloni bili zatvoreni, a mi prepušteni samo svojim beauty umećem. Žene širom sveta su pohrlile za ovim pakovanjima, do kojih u jednom trenutku nije bilo lako doći jer su police u radnjama bile brzo ispražnjene.

Kako se koristi ovaj proizvod?

Većina pakovanja za piling dolazi u obliku čarapa koje se obuju i ostave da deluju između 15 minuta i dva sata, zavisno od proizvođača i sastava. Da bi rezultati bili što bolji, savetuje se da pre upotrebe ovih proizvoda 10-ak minuta držite noge u vodi, jer će vlažna koža bolje apsorbovati aktivne supstance.

Kako deluje?

Pakovanja sadrže mešavinu sastojka, među kojima su obavezno kiseline, ali i hidrirajuće supstance, kako bi koža nakon otklanjanja mrtvih ćelija bila nežna i meka na dodir.
Nakon upotrebe pakovanja ne bi trebalo da koristite kreme na stopalima jer će to usporiti proces odstranjivanja mrtvih ćelija sa kože, koji traje nekoliko dana. Takođe, kožu koja se ljušti ne bi trebalo da odstranjujete već se savetuje da sačekate da sama otpadne. Bez obzira na to koliko vam je koža gruba ili suva, uz pomoć ovih pakovanja rešićete se svih mrtvih ćelija, a samim tim i zadebljanja, a koža stopala će vam biti nežna bar nekoliko nedelja.

U galeriji pogledajte koje smo to najefikasnije maske i pakovanja za stopala izdvojili za Vas!

lilly.rs, printscreen lilly.rs Efikasna i jednostavna za upotrebu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši