Nedavno je otkrila da se povlači iz sveta glume jer želi da se posveti ćerkama Oliviji i Frenki. Glumica će nastaviti i dalje vodi svoj talk-show "The Drew Barrymore Show", a neće zapostaviti ni svoj brend kozmetike Flower Beauty. Ipak, izgleda da osim glume, Dru odustaje i od svakodnevnog sređivanja.

Glumica Dru Barimor izašla je na ulice Njujorka u opuštenom izdanju i nije prošla nezapaženo jer je verovatno bila jedina koja je hodala bosa, a pritom njen celokupan izgled je izgledao, u najmanju ruku, zabrinjavajuće.

Naime, paparacii su je uslikali na ulicama Njujorka, a izgledala je skoro pa i neprepoznatljivo. Dru nije nosila obuću, od odeće je imala široku sivu trenerku i istu takvu majicu, ispod koje nije nosila donji veš, a preko lica je nosila masku. S rancem na ramenu je izgledala kao da je došla sa treninga, ali bose noge nikome nisu bile jasne.

dru barimor
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovakav prizor svima je zapao za oko, najpre jer su primetili da joj nedostaje jakna, a onda i cipele. Međutim, uprkos što je temperatura bila oko 3 stepena, Dru je bosa šetala  ulicama Njujorka.

Iako je Dru na sebi nije imala brushalter, jaknu i cipele, zaštitnu masku za lice nije izostavila.

"Ako je već tolika buntovnica da šeta bosa po Njujorku, zašto onda nosi masku i brine o koroni?", jedan od komentara na Tviteru na račun njenog izgleda. 

 "A sad ozbiljno, čemu ovo?", "O dragi Bože, zašto?", korisnici Tvitera su nastavili čuđenje u komentarima. Dok su je jedni mišljenja da to čini samo da bi privukla pažnju, drugi su je čak optuživali da je potpuno skrenula sa uma i da poseti psihologa.

Zvezda Čarlijevog anđela nedavno je priznala da je provela neko vreme u psihijatrijskoj bolnici kada je bila tinejdžerka i pomirila se sa mamom nakon godina otuđenja. Međutim, glumica je izjavila kako su njena majka i ona sada u super odnosima, kao i da su svesnije i zrelije u rešavanju zajedničkih problema.