Brendan Frejzer, američki glumac publici najpoznatiji po ulogama u filmovima "Džordž iz džungle" i "Mumija", na ovogodišnjem filmskom festivalu Tribeca u Njujorku pojavio se na premijeri kriminalističke drame "No Sudden Move" reditelja Stivena Soderberga, koju je snimao sa slavnim kolegama Benicijem del Torom i Donom Cheadleom.

Nema ko nije prometio da slavni glumac danas. izgleda mnogo drugačije.

"Izgleda drastično drugačije!", komentarisali su mnogi videvši "fino popunjenog" 52-godišnjeg Frasera.

I dok su neki odmah zlonamerno zaključili kako se glumac zapustio, ispostavilo se kako je Brendan kilograme ipak "nabacio" zbog nove uloge. Naime, kako prenosi Daily Mail, u filmu "The Whale" Darrena Aronofskyja igraće osamljenika Čarlija, prilično gojaznog čoveka teškog neverovatnih 270 kilograma, koji se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom ćerkom. N

jih dvoje udaljili su se nakon što je Čarli napustio porodicu zbog svog novog partnera homoseksualca, koji je kasnije umro. Fraserov lik posle toga počeo je da se prejeda zbog bola i osećaja krivice i doveo se u stanje preterane gojaznosti.

brendan fraser glumi gojaznog lica
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Što se tiče njegovog aktualnog filma "No Sudden Move", radnja trilera smeštena je u Detroit 1955. godine i prati skupinu kriminalaca koji su angažovani za krađu nečega za šta oni misle da je jednostavan dokument.

Ali plan im u jednom trenutku krene po zlu i tad počinje njihova potraga za osobom koja ih je unajmila za posao.

brendan faser se ugojio zbog uloge u filmu
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Biće to veliki povratak za Brendana Frejzer, koji punih pet godina uopšte nije snimao velike filmove, a oni na kojima je i radio zabeležili su loše rezultate na blagajnama.

Glumcu, koji je svojevremeno bio na vrhu Holivuda, gojenje zbog uloge očito nije bilo problematično. A to zapravo ni ne čudi, jer Brendan je tokom svoje dugogodišnje karijere uvek rado prihvatao sve izazove - tako je, na primer, uvek odbijao pomoć u vidu kaskadera u opasnim, akcijskim vratolomijama, zbog čega je završavao na skupim medicinskim tretmanima, koji su ga na kraju, uz troškove razvoda i plaćanje alimentacije za troje dece, doveli i do bankrota. Kako je izgledao nekad, kada su žene "umirale" za njim, a kako danas, pogledajte u nastavku:

Youtube Brendan Frejzer