Kendal Džener trenutno je jedna od najplaćenijih manekenki koja je pod budnim okom paparaca gde god da krene, a pre nekoliko dana uhvaćena je prilikom odmora na jahti u društvu dečka Devina Bukera.

25-ogodišnjakinja već dugo nije izgledala ovako srećno, a iako je s košarkašem već više od godinu dana, vezu i privatnost ljubavnog živoa je vešto skrivala od javnosti. U jednoj emisiji je priznala da nije želela da žuri s predstavljanjem dečka u javnosti te da je to bio razlog zašto se on nije pojavljivao u porodičnom šou "U korak sa Kardašijanima" koji je nedavno emitovao poslednju epizodu nakon 20 sezona.

I dok je Instagram profil punila fotkama s mora, sada je odlučila da podeli nešto snimanja za brend "Jacquemus".

 Reč je o editorijalu koji je radila za modnu kuću "Jacquemus", a fotografije su itekako podignule prašinu čim ih je objavila.

Ni ne čudi kada je na nekima od njih pozirala polugola, tačnije bez donjeg veša. Ipak, isto tako, mnogi u komentarima nisu pisali baš pohvalne stvari pa su tako neki izrazili mišljenje da je ona precenjena u svom poslu.

"I ona je najplaćeniji model na svetu?", "Pa, ovo nije dobro", "Uvek izgleda prosečno", pisali su.

Prosečna ili ne, Kendal drži visoko mesto u modnoj industriji rame uz rame sa svojim dobrim prijateljicama, sestrama, Belom i Điđi Hadid.