Kendal Džener trenutno je jedna od najplaćenijih manekenki koja je pod budnim okom paparaca gde god da krene, a sada su se uslikali prilikom odmora na jahti gde je uživala u društvu dečka Devina Bukera.

Ovo je bila jedna od retkih prilika kada su ljudi u prilici da je vide na realnim paparaco fotografijama, a ne na Instagramu ili fotkama iz časopisa iza kojih stoje dobro osvetljenje, sjajna poza, a neretko i fotošop.

Zgodna Kendal na sebi je imala minijaturni bikini sa cvetnim printom, a ovaj model vole sve sestre Kardašijan. Takozvani konac bikini više otkriva nego što pokriva i donji deo spajaju dve tračice tanke kao končići.

kendal dzener
LA FATA / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U njemu je istakla svoje vitko, izvajano telo sa ravnim stomakom i dugim nogama, a jedan pogled na figuru ove lepotice i jasno je zašto je jedna od najtraženijih manekenki današnjice, rame uz rame sa Belom i Điđi Hadid.

kendal dzener
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Kendal i NBA košarkaš su zajedno od juna 2020, ali su vezu obelodanili tek na Dan zaljubljenih ove godine. Retko objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali se s druge strane često pojavljuju zajedno u javnosti.

Mnogi su se zapitali i zašto se Devin nije pojavio ni u jednoj epizodi rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima", a producenti su otkrili da je to pravilo ove 25-godišnjakinje - da ne pokazuje svog partnera ukoliko je sa njim manje od godinu dana.

Kada je u javnost dospela vest da su otpočeli vezu, Kendal se našla na udaru kritika na društvenim mrežema, a sve zbog velikog broja košarkašima sa kojima su je povezivali.

PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener

Naime, pre Bukera, koji trenutno igra za Finiks Sanse, atraktivna brineta zabavljala se i sa Benom Simonsom. Takođe, šuškalo se da je bila i sa košarkašima Džordanom Klarksonom i Blejkom Grifinom.

Upravo zato, Internet trolovi su prilično okrutno zaključili da je "košarkaši dodaju jedan drugom poput lopte", uz još čitav niz uvreda na taj račun.