U poslednje vreme Kendal Džener "častila" nas je nekim više nego sjajnim modnim izdanjima.

Neko bi rekao da su godine na pisti konačno oblikovale njen stil oblačenja. U poslednje vreme više naginje ka seksi izdanjima uz koja ne nosi brushalter, zbog čega su je neki kritikovali, pogotovo kada su u pitanju dnevne kombinacije.

Ipak, Kendal očigledno za to ne haje. Uživa u svojoj mladosti i ne libi se da pokaže telo zbog kog je među najplaćenijim manekenkama na svetu.

Nedavno je organizovala zabavu povodom promocije svog brenda tekile "818" na kom je vredno radila mesecima, a na žurki u Hemptonsu okupila je porodicu, prijatelje i naravno velika imena na javnoj sceni.

kendal dzener
pritnscreen/instagram 

Za tu priliku izabrala je neobičnu haljinu koja je imala izrez na leđima i neobičan dekolte, a bila je u trendi boji pistaća.

kendal dzener
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njeno izdanje ukralo je sve poglede, a haljinu potpisuje mlada dizajnerka srpsko - crnogorskog porekla, Sandra Simona koja živi i radi u Parizu.

Sandra je fotografije sa zabave i podelila na svom profilu što je zaista veliku uspeh za ovu mladu umetnicu.

Inače, Sandra Simona Studio je brend koji se fokusira na manju produkciju i kvalitet materijala. Pažljivo raspolažu materijalima, koriste reciklirane tkanine, dok je dizajnerska vizija fokus, a ne čist profit, odnosno masovna proizvodnja.

sandra simona
pritnscreen/instagram 

Diplomirala je na Institutu Francais de la Mode (IFM) u Parizu, a radila je za brendove Cerdic Charlier, kao i & Other Stories. Sarađivala je sa muzičarima poput Dixona, a takođe se bavi dizajnom aksesoara, torbi, naočara za sunce.

Sigurni smo da će njene kreacije tek nositi svetske zvezde, a jedno je sigurno - ovakva haljina san snova je svake devojke.