Do pre nekoliko godina, teško da biste Kim mogli videti i na jednoj listi dobro obučenih zvezda.

Svojim, često diskutabilnim izdanjima uglavnom je izazivala neodobravajuća klimanja glavom modnih kritičara, ali od kako je uplovila u vezu sa Kanjeom, a potom i brak, stvari su se promenile.

U poslednje vreme, slobodno možemo reći da je Kim imala više nego sjajna minimalistička izdanja koja su joj savršeno pristajala, a poslednje u nizu nateralo je sve da se okrenu za zgodnom Kardašijankom.

Naime, Kim je nedavno najpre otišla na večeru sa mamom Kris, a potom se pojavila na proslavi 50. rođendana dizajnera Džefa Lejtama. Tom prilikom odabrala je moćni autfit koji je mnoge podsetio na one koje smo videli u filmu "Matrix", a koji potpisuje Balensijaga.

kim kardasijan stori
pritnscreen/instagram 

Crni korset sa dugim rukavicama, uske pantalone koje su iza sebe imale plašt upotpunjene su čizmama i "sajber" naočarima, kao i srebnom tašnom, a Kardašijanka je zaista izgledala poput heroine iz akcionog filma.

Zanimljivo je i da se nakon što ga je ponela, ovaj model plašta našao na Balensijaginom sajtu i to po ceni od 2.850 funti, što je nešto više od 3.000 evra.

balensijaga plast
balenciaga.com 

Međutim, njen dolazak u velikom stilu, "pokvario je" simpatičan dečak koji je, ponesen blicevima fotoaparata i pažnjom fotografa zgazio ni manje ni više nego na Kimin plašt.

Dečak je zbunjeno nastavio da stoji, sve dok ga roditelji nisu pomerili, a Kim se na sve to slatko nasmejala, iako je ranije znala da ima poprilično burne reakcije kada bi neko od njene dece "petljao" išta sa njenom garderobom.

kim kardasijan u balensijaga izdanju
ShotbyNYP / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim ovog puta, iako je neko kod koga sve mora biti apsolutno besprekorno, te je ovako nešto apsolutno nezamislivo kada su njena deca u pitanu, slatkom dečačiću apsolutno ništa nije zamerila, a scena je nasmejala mnoge koji su rekli da je mališa, koji je bio samo jedan od gostiju restorana, "ukrao šou".

kim kardasijan stori
printscreen/instagram 

Nakon toga, namestila je svoj outfit i zaputila se na proslavu, a ovo je verovatno prvi put da je neko skrenuo pažnju sa Kim Kardašijan i ukrao joj trenutak slave.

kim kardasijan stori
pritnscreen/instagram 

Kardašijanka koja je poznata po tome da veoma vodi računa o svojoj garderobi, kao i da sve mora biti apsolutno besprekorno, slatkom dečačićuu to apsolutno nije zamerila, a scena je nasmejala mnoge koji su rekli da je mališa koji je bio samo jedan od gostiju restorana, "ukrao šou".