Da novac ne znači i dobar stil definitivno potvrđuju sestre Kardašijan / Džener, jer njihova dobra izdanja jedva da možemo nabrojati na prste obe ruke.

U svemu definitivno prednjači Kajli koja se toliko trudi da izgleda trendi, ali joj baš i ne polazi za rukom.

Zapravo, njen stil često je okarakterisan kao "jeftin" i potpuno neprikladan za takav tip tela jer je svojim modnim izborima često delovala zdepasto i niže nego što jeste.

Ipak, najmlađa Dženerova nije se preterano obazirala na kritike javnosti, već je nosila šta želi, iako je njen poslednji izbor izazvao prevrtanje očiju i kod najzakletijih fanova. Naime, nedavno je potrdila da je ponovo u drugom stanju, te da sa Travisom Skotom čeka drugo dete, a nakon meseci skrivanja, konačno se pojavljuje u javnosti.

kajli dzener
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako je imala nekoliko veoma lepih i svedenih,a opet modernih trudničkih izdanja, Kajli je sada rešila da se pojavi u istom modelu haljine kao njena sestra Kim nekad, što ne bi bilo ništa čudno, da upravo zbog te haljine Kim svojevremeno nije bila na meti ogromnih kritika.

Naime, u pitanju je Givenchy čipkana toaleta, koju je Kim izabrala za pojavljivanje na crvenom tepihu povodom LACMA nagrada.

kim kardasijan dok je bila trudna
Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia 

Sve je upotpunila ogrtačem nalik na frak sa čipkom i dijamantskim čokerom oko vrata.

Kritičari su ovaj look dočekali na nož, a pratiocima se nije dopalo što je Kim toliko "gola" na ovako svečanom događaju. Takođe je ružno komentarisana i činjenica da se čipka razvukla na nekim mestima, te da je celo izdanje u najmanju ruku degutantno.

Sada je Kajli odabrala identičan model haljine, ali drugačiji dezen. Iako Kajli definitivno blista u trudnoći, mnogi suprokomentatisali da ceo outfit deluje jeftino, kao i da nikome nije jasno zašto je od svega što je Kim nosila u trudnoći, izabrala baš ovo da iskopira.

"Novac ne znači i ukus", "Jeftino, ogrnula si se zavesom", "Zašto slavne ličnosti imaju toliku potrebu da pokažu sve", "Ovo je toliko jeftino", "ISto kao i Kim, ako ne i gore", "Najužasnije nešto ikad"... pisali su na društvenim mrežama.

Bilo je i onih kojima se toaleta veoma dopala, iako su bili u manjini, a vi pogledajte u galeriji još fotografija i procenite, kome je ova neobična haljina bolje stajala, čak i ako nije nešto što vam se dopada.

printscreen/instagram, Dave Longendyke / Zuma Press / Profimedia Kajli Džener i Kim Kardašijan u sličnoj haljini