Najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, 24-godišnja Kajli, napokon je odlučila da stane na kraj nagađanjima o njenoj potencijalnoj trudnoći.

Naime, na Instagramu je podelila snimak testa za trudnoću na kojem je pisalo da je trudna, a označila je 30-godišnjeg repera Travisa Skota s kojim očekuje drugo dete.

Kajli je objavila privatni video na kojem se vidi trenuci kada je saznala da će dobiti bebu, bila na ultrazvuku kod doktora, a onda je pokazala i svoj trudnički stomak. Na snimku se vide i ostali članovi porodice među kojima su njena ćerkica Stormi i majka Kris Džener.

A sada je Dženerka po prvi put viđena u javnosti nakon objave o trudnoći. Otišla je na večeru u poznati restoran "Carbone", a zablistala je u kratkoj, beloj haljinici preko joje je nosila dugačku, belu jaknicu.

kajli dzener prvi put u javnosti nakon objave o trudnoci
BeautifulSignaureIG / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ispod uske kreacije već se dao naslutiti trudnički stomačić, a svi su oduševljeni da je za prvo pojavljivanje odabrala čisto belu kombinaciju.

Inače, u poslednje vreme se mnogo šuškalo o odnosu Travisa i Kajli, a ona o tome nikada nije govorila u medijima. Obožavatelji su se pitali jesu li raskinuli ili jednostavno ne žive zajedno, ali izgleda da njihovoj vezi ne nedostaje apsolutno ništa.

Par je u februaru 2018. dobio ćerku Stormi, a trudnoću je Kajli uspešno skrivala svih devet meseci da bi na kraju vest o poriđaju otkrila na Instagramu.

BeautifulSignaureIG / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram kajli džener trudna

Džener i Travis počeli su da se viđaju u aprilu 2017. nakon što su se zbližili na muzičkom festivalu Koačela.