Već neko vreme se šuška da Kajli Džener i reper Trevis Skot očekuju drugo dete, a sada je mlada milijarderka to konačno i potvrdila!

Ipak, nije to mogla samo tek tako da obavesti obožavaoce već je pripremila emotivan video kako bi sa celim svetom podelila radnosnu vest.

Video za samo devet sati ima neverovatnih 56 miliona i broj ne prestaje da raste. A ono što ga krasi jesu kadrovi pozitivnog testa na trudnoću, kao i skakutanje od sreće u autu sa Trevisom i njihovom ćerkom, Stormi.

U jednom trenutku u klipu svoju ćerku Stormi pitala je: “Jesi li spremna da idemo kod maminog lekara?”.

BeautifulSignaureIG / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram kajli džener trudna

Ipak, njena majka odnosno baka buduće unuke, Kris Džener saznala na vrlo zanimljiv način, tako što joj je preuzbuđena Stormi uručila kovertu sa slikama ultrazvuka.

U videu su prikazani kadrovi njenog stomaka koji iz meseca u mesec raste, kao i prikaz privatne proslave rođendana sa porodicom i prijateljima – koja je skrivana od društvenih mreža i javnosti, zbog koje je ceo internet strepio od iščekivanja da li je trudna ponovo ili ne.

Iako niko ne skriva trudnoću bolje od nje, njen otac Kejtlin Džener je sasvim slučajno otkrio u razgovoru sa ljudima saopštila da očekuje 19. unuče. Nakon ove izjave fanovi su znali da je reč o Kajli.

Podsetimo, Kajli Džener ima 24 godine, a u emotivnoj vezi sa Trevisom je oko četiri godine. Postala je majka u 21. godini, nakon što je celu trudnoću skrivala od javnosti. Kako je tada objasnila, ceo život provodi pod reflektorima, te joj je bio potreban period izolacije tokom trudnoće.

travis skot i kajli dzener
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia