Starleta Čali D.N. iz Londona potrošila je oko milion funti na plastične operacije, a sve u cilju da što više liči na Kim Kardašijan. Ona je u intervjuu za portal "Truly" otkrila da ona i čuvena starleta imaju sličan stil i da želi da nosi sve što vidi na Kim.

Tvrdi da ne žali što je uložila čitavo bogatstvo u to da liči na ovu rijaliti zvezdu, a priznaje da joj laska što svi primećuju koliko su slične i da joj se ulaganje u izgled isplatilo.

"Ljudi mi neprestano govore da izgledam kao ona. Porede nas svaki put kada me vide na ulici, zabavi ili bilo gde. Uvek me zaustavljaju za fotografije - a ja zaista volim pažnju", priča Čali.

Atraktivna brineta ističe i da joj nikada neće dosaditi da sluša kako je ista Kardašijanka.

"Ona je najlepša žena na svetu. Ona je poslovna žena i toliko je pametna. Ona je ikona", kaže. Čali svoj izgled duguje redovnim tretmanima botoksa i ubrizgavanju hijaluronskih filera, ali kaže da svakako prirodno liči na Kim.

Ipak, priznaje da ju je a da istu molbu imaju i njeni prijatelji.

Instagram Čarli želi da izgleda poput Kim Kardašijan

"Prijatelji i porodice govore mi da usporim. Potrošila sam tolik mnogo na odeću, operacije i izgled uopšte, da su veoma zabrinuti", rekla je ova influenserka koju na Instagramu prati preko 700 hiljada ljudi.

Najviše novca, ipak, daje na luksuzne, dizajnerske torbice koje su joj opsesija.

carli kod doktora
Youtube 

"Moram uvek da ih menjam da bih bila u korak sa Kardašijankama. Takođe, pratim trendove, pa svake sezone menjam odeći i na to sam spiskala bogatstvo", zaključila je. Ono što je mnogima zanimljivo je to da se gotovo nigd ene može pronaći njena slika iz prošlosti pa tako niko ne zna kako je Čarli izgledala pre svih intervencija.

carli
Instagram