Poznata Hrvatica Nina Morić (45) mlada je ušla u svet manekenstva, a ubrzo nakon što je osetila prve uspehe na koži, podvrgla se nizu estetskih intervencija.

Nina je 1996. godine učestvovala na takmičenju Elite Look of the Year i osvojila drugo mesto, a nakon toga je počela da radi za prestižne modne kuće u Milanu. 1998. godine, na istom takmičenju je osvojila prvo mesto, a ubrzo nakon toga, tačnije sa 18 godina je počela da "radi" na svom izgledu.

Kako je počela da gradi karijeru modela, tako je krenula s intervencijama. Najpre je ugradila silikone u usta, grudi, a operisala je nos i jagodice. Mnogi smatraju da joj operacije nisu bile potrebne jer je pre njih bila prelepa, o čemu svedoče fotografije koje su nastale na samom početku njene karijere.

Zagrepčanka ne krije da je telo i lice podvrgla estetskoj operacijama. Pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama, rekla je tada Nina Morić.

Od njene stare lepote gotovo da nije ništa ostalo, a zbog svog izgleda, manekenka je često predmet podsmevanja na društvenim mrežama.

Zbog izobličenog izgleda porede je sa Majklom Džeksonom i crtanim likom "Mrtva mlada".

nina moric sa bivsim muzem
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

Pored operacija, Nina je tokom poslednjih nekoliko godina razvila ljubav i prema tetovažama, te je tako njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama.

tetovaze nine moric
Instagram 

Turbulentan ljubavni život

Buran ljubavni život ove nekad vrlo poznate manekenke takođe je tema medija. Iza nje su, naime, dva propala braka. Prvo se udala za italijanskog fotografa Fabricia Koronu s kojim je dobila sina Karlosa.

Nakon toga ponovo je pred oltar stala 2013. s milanskim preduzetnikom Masimilianom Dosijem, a brak je potrajao samo dva meseca. Nakon toga bila je u vezi sa mladim manekenom Luiđijem Marijom Favolosom kog je optužila za nasilje i zlostavljanje.

To je bila još samo jedna u nizu njenih emotivnih drama, od kojih je svakako najveća dugogodišnji buran odnos sa bivšim suprugom Fabriciom Koronom, sa kojim ima i sina Karlosa (18).

Shutterstock, Instagram Nina Morić lepotu je uništila plastičnim operacijama.

Karlos i Nina su 2019. posle nekoliko godina žučnih svađa i prepucavanja u medijima, te razvlačenja po sudovima, zakopali ratne sekire i poradili na svom odnosu. Navodno su sada jedno drugom najveća podrška, a do te mere su bliski i prisni da se spekulisalo da su ponovo zajedno, no oboje su to demantovali.

Prošle godine Ninu su paparaci uslikali sa partnerom čiji identitet nije želela da otkrije, te od tada manekenka vešto krije svoj ljubavni život.