Glumica Dženifer Kulidž (60) proslavila se ulogama u hit-komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda".

Dženifer je zanosnim oblinama opčinila ceo svet, važila je za fatalnu plavušu, na njen šarm niko nije bio ravnodušan, a mnogi su je nazivali i najlepšom ženom Holivuda.

dženifer danas kritikuju zbog plastičnih operacija
Instagram 

Danas je situacija drugačija. Naime, glumica je u želji da zadrži mladoliki izgled preterala sa estetskim zahvatima. Šuška se da je uvećavala usne, smanjila nos i zatezala kapke.

dzenifer kulidz danas
Nils Jorgensen / INSTAR Images / Profimedia 

Dok mnogi smatraju da je s grudima dobro odlučila kad je išla na operaciju, za promene na licu ističu da su previše i neprirodne. Glumici ne smetaju rasprave o tome te se često i sama šali na svoj račun.

"Ne kritikujem nikoga ko pokušava da se pomladi jer i sama idem tim putem. Ne mogu osuđivati druge devojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko meseci. To bi bilo zaista licemerno", rekla je svojevremeno "Stiflerova mama".

Inače, šuškalo se da će Kulidž zameniti Kim Katral i njen lik Samante u novim epizodama serije "Seks i grad", ali kasnije je to demantovano.

Dženifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njenom privatnom životu, ali jednom je otkrila da ne može da ima decu. Velika je ljubiteljka životinja i ima psa Čuia, kog je spasila iz fabrike mesa u Južnoj Koreji.

Shutterstock, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Kulidž nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!