Melani Grifit odavno nije holivudskoj "na mapi" kada su u pitanju uloge, te je veoma retko možemo videti u filmovima i serijama.

Dani njene najveće slave su definitivno prošli, iako je i te kako i dalje glavna meta paparaca ponajviše zbog izgleda koji je uništila plastičnim operacijama.

Doduše, slavna glumica i dalje se može pohvaliti telom na kom bi joj pozavidele i daleko mlađe, ali sve pada u vodu kada pogled padne na njeno lice.

U javnosti se zbog svega retko pojavljuje, a i kada to učini, projuri pored fotografa.

Melani Grifit promenila je lični opis operacijama.
@affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako su je pre nekoliko meseci uslikali na ulicama Holivuda sa bliskom prijateljicom Evom Longorijom sa kojom je otišla na vikend branč, a Melani je tom prilikom odabrala crne helanke sa providnim izrezima, belu majicu i prsluk, čime je u prvom planu bila njena sjajna, fit figura. Rezultati treninga su i te kako vidljivi, ali i balansirane ishrane koje se pridržava godinama. 

melani grifit i eva longorija
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen izgled dodatno je i za divljenje ako se uzme u obzir činjenica da se dva puta borila sa rakom kože, te da je dugo vodila bitku sa epileptičnim napadima.

Eva Longorija ostala je verna sportskoj eleganciji, te je za ovu priliku odabrala usku haljinu, a ceo look "razbila je" maxi torbom sa nitnama.

eva longorija i melani grifit na brancu
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, od momenta kada su se najnovije fotografije pojavile na mrežama, komentari nisu izostali. A slobodno se može reći da je podjednako bilo i pozitivnih i negativnih. Sa jedne strane su oni koji hvale njenu liniju, sa druge oni koji ne mogu da prežale što je toliko izdeformisala lice.

Uostalom, pogledajte kako je izgledala kao dete.

A potom i u danima najveće slave.

Razlika je ogromna.

Nažalost, sa druge strane glumica je otvoreno govorila i o opsesiji plastičnim operacijama koje su je odvele u krajnost i deformisale njeno, nekada lepo lice.

Na odluku da se podvrgne estetskim zahvatima uticala je činjenica da više nije bila u prvoj mladosti, a to nije lako izneti pod reflektorima Holivuda, kao i alkohol, a sve to zajedno je bilo okidač i za krah njenog braka sa Antoniom Banderasom.

melani grifit na rodjendanu cerke
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koliko je preterala sa operacijama shvatila je, kako kaže, tek kada je čula komentare drugih. Ipak, da ih se nije odrekla svedoče i nedavne fotografije sa proslave rođendana njene ćerke kada se pojavila sa neobičnim crvenilom na licu i neprirodno zategnutih usana, čime je podgrejala priče da se ponovo prepustila čarima botoksa.

melani grifit preterala je sa plasticnim operacijama
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Grifit je u jednom trenutku čak dospela i na listu "kraljica plastičnih operacija", a kako je Melani izgledala nekad, a kako sad, pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami, da li je preterala sa intervencijama i da li zasluženo nosi gorepomenutu titulu.

Youtube, Shutterstock Melani Grifit nekad i sad