Morate priznati da se ređe priča o preljubi žena i uglavnom su muškarci glavni akteri. Ipak, u Holividu ima dosta dama koje nisu bile verne svojim pratnerima.

U nastavku donosimo afere koje su dugo punile novinske stupce...

Dženifer Lopez

U junu 2002. godine, samo deveti meseci posle venčanja, Dženifer Lopez objavila je da se razvodi od svog drugog supruga Krisa Džada. Latino diva i plesač venčali su se na romantičnoj ceremoniji održanoj u jednoj privatnoj kalifornijskoj rezidenciji.

Kao razlog za razvod Dženifer je u zahtevu navela nepomirljive razlike, ali povod je zapravo bio Ben Aflek.

Dženifer Lopez sa bivsim muzem
FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia Dženifer Lopez

Nekoliko meseci nakon venčanja s Krisom, Džej Lo je počela da radi na filmu “Gigli” u kojem je glumila s Benom Aflekom. Zbližili su se na snimanju, a nedugo nakon razvoda prestala je da skriva vezu s Aflekom.

ben aflek i dzenifer lopez danas su u braku
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Meg Rajan

Afera Meg Rajan i Rasela Krova punila je novinske naslove mesecima, piše zadovoljna.hr.

“Nepravedno je doživeo veliki udarac. Rasel nije uzrokovao raspad mog braka. On je došao na sam kraj braka, ali nije bio kriv za ništa. Na kraju sam i ja njega povredila. Nisam mogla da budem u novoj vezi, jer nije bilo pravo vreme za to i zato sam otišla iz nje”, priznala je Meg.

Iskre između američke glumice i australijskog glumca počele su da lete početkom 2000. godine na setu akcijskog trilera “Proof of Life”. U to vreme Meg je bila u braku s glumcem Denisom Kvaidom.

U junu 2000. objavljeno je da se Meg i Denis razvode, a krajem godine glumica je prekinula i vezu s Raselom. Iako su mediji pisali da je Rasel razorio njen brak, ona je kasnije stala u njegovu obranu.

meg rajan takođe je bila neverna
Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Larsa Pipen 

Jedna od najpoznatijih preljubnica u svetu šoubiznisa već neko je vreme 46-godišnja Larsa Pipen. Ona se razvela od NBA košarkaša Skotija Pipena, a zavodila je i mlađe muškarce, ali i oženjene. Tako je na nju pala zvezda "Timberwolvesa", Malik Bisli, koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu Montanu s kojom ima dete.

Larsa i Skot su bili u braku nešto više od 20 godina pre nego što su se razišli 2018. Skoti je prvi put podneo zahtev za razvod 2016. godine nakon tvrdnji da ga je Larsa varala s reperom Fjučerom. 

larsa pipen sa bivsim muzem
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Šuškalo se da su prijateljske veze s reperom Fjučerom i Larsom doveli, na kraju, i do afere, što je na kraju dovelo do razvoda Larse i Skota. Reper Fjučer je pomenuo njihovu vezu u svojoj pesmi "Rent Money" uz degutantne stihove u kojima kaže: "Upravo sam je zakucao", piše britanski tabloid Metro.

larsa pipen danas
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Melani Grifit

Melani Grifit je počela da se zabavlja sa Antoniom Banderasom tokom svog drugog braka u kojem je bila sa Don Džonsonom, ali to joj se može i oprostiti jer je tada bila u procesu razvoda. Melani i Antonio su se venčali 1996. godine i u braku su bili sve do 2014. kada su kako kažu rešili da se razvedu “na prijateljski način sa mnogo ljubavi”.

Ono što se i danas polemiše jeste da je Antonio bio njoj neveran i da ju je prevario sa bankarkom Nikol Kempel. Izgleda da za oboje važi ona izreka “jednom neveran, uvek neveran.”

melani grifit i antonio banderas
Shutterstock 

Madona

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, Madona nikada nije želela da prizna da je varala svoje partnere. Javnosti su poznate dve njene afere. Dok je bila u braku sa Šon Penom imala je aferu sa Džon F. Kenedijem mlađim.

Njen drugi brak u kojem je bila sa poznatim filmskim rediteljem Gajem Ričijem obeležilo je verovanje da ga je varala sa Alekom Rodrigezom, bejzbol igračem. Bivša žena Rodrigeza je kako tvrdi pronašla pismo u kojoj je Alek Madonu nazivao svojom srodnom dušom. Madona više nije u brakovima i uživa u ljubavi sa mlađim partnerom.

madona s deckom
Profimedia 

Tori Speling

Baš kao i njene koleginice, varala je i Tori Speling. Ona je svog ljubavnika upoznala na snimanju filma “Mind Over Murder”. Reč je o glumcu Dinu Mekdermotu sa kojim je imala aferu dok je bila u braku sa Čarlijem Šenianom.

Čak je i Mekdermot bio oženjen i sa svojom suprugom je imao jedno biološko dete. Din sve do ove afere je javnosti nije bio poznat. Venčali su se 2006. godine.

tori speling imala je aferu o kojoj se pisalo
JOEY ANDREW / INSTAR Images / Profimedia 

Kris Džener

Najpoznatija mamadžerka na svetu Kris Džener  upoznala je Roberta Kardašijana 1973. godine. U rijaliti šou "Keeping Up with The Kardashians", Kris se poverila deci da ih je njen tadašnji dečko Cezar zatekao u krevetu svoje kuće sa Robertom.

- Imala sam dečka koji je uvek bio van grada. Dok je on bio na putu, upoznala sam Roberta koji me jedan dan posetio dok je Cezar bio van grada - rekla je Kris.

kris dzener takođe je bila tema medija kada je prevarila supruga
Shutterstock 

Robert Kardašijan navodno nije želeo da oženi Kris, dok nije bio siguran da je shvatila pravu vrednost novca, pa su tako bili u vezi četiri godine. Venčali su se tek 1978. godine, a u braku su ostali 13 godina, a zbog Krisinih varanja, Robert je predao zahtev za razvod.

Godinama kasnije Kris je u svojoj autobiografiji napisala da jedina stvar na svetu zbog koje žali jeste razvod od Roberta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!