Madonina ćerka Lurdes Leon došla je središte pažnje javnosti nakon što je otvorila profil na Instagramu prilikom čega je na pomalo bezobrazan način komunicirala sa fanovima svoje majke, a potom i pokušaja da namesti trend crnih neobrijanih pazuha.

Po uzoru na svoju majku koja je u poslednjih nekoliko meseci drastično promenila izgled, a mnogi smatraju da joj se, nakon toliko intervencija, lice raspada, Lurdes ne prestaje da puni novinske naslove svojim skandalima.

Tako je i na ovogodišnjoj Met Gali šokirala sve kada se pojavila u ružičastoj kreaciji kojom je istaknula atribute, ali, kao i obično kada je u slučaju ona, svi pogledi bili su uprti na dlake ispod pazuha.

madona i lurdes leon
Instagram 

Kako kaže, sama zarađuje i ne oslanja se na novac svoje majke - kraljice popa. Danas 25-godišnjakinja bavi se glumom, modelingom, a interesuje se i za modni dizajn.

Ipak, malo njih zna kako su se Madona i Lurdesin otac upoznali.

Jednog dana, dok je Madona trčala u parku, pažnju joj je privukao mišićavi biciklista. Kraljica popa mu je sama prišla, pozvala ga na kafu. Sportista se zvao Karlos Leon i najveći san mu je bio da postane olimpijski prvak, ali dok je radio kao instruktor fitnesa.

karlos leon
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nikada nije postao prvak, ali je postao otac Madoninog deteta 1996. godine kada se rodila njihova ćerka Lurdes. Zaista su imali strastvenu romansu, ali pevačica nije videla svoju budućnost pored Karlosa, što mu je odmah priznala.

lurdes leon sa ocem karlosom
FREDDIE BAEZ / INSTAR Images / Profimedia 

Karlos Leon izjavio je jednom prilikom da je veoma zahvalan kraljici popa što mu je rodila ćerku Lurdes koja mu je najvažnija na svetu.

"Ne žalim ni za čim. Ne bih ništa menjao. Iz te veze dobio sam nešto najbolje od svega, a to je moja ćerka. Ona mi znači sve", rekao je Karlos Leon i dodao: “Na tome sam večno zahvalan Madoni.”

"Ja sam popustljiv otac. Verovatno sam loš kao roditelj kad je disciplina u pitanju" , priznao je Karlos.

Godinu dana nakon rođenja njihove ćerke, Madona je prekinula vezu s Karlosom i nastavila da odgaja dete samostalno.

madona sa cerkom lurdes
Instagram 

Karlos i Madona već godinama unazad imaju prijateljski odnos, pomažu jedno drugom i provode vreme sa svojom mezimicom. Nakon raskida sa pevačicom, Leonova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom pa je igrao u nekoliko popularnih televizijskih serija.

Četiri godine nakon njenog rođenja, Madona se udala za engleskog reditelja Gaj Ričija i povela Lurdes u London sa sobom, gde se zajedno s polubratom Rokom upisala u francusku školu.

Ipak, Lurdes je nastavila da viđa oca, a Madoni to nikada nije predstavljao problem jer je dozvolila da se vide kad god požele.

lurdes leon sa ocem karlosom
ADAM NEMSER / INSTAR Images / Profimedia 

Kao dete, pratila je slavnu majku na nekoliko važnih događanja, a tvrdila je i da je pevačica stroga kao majka iz razloga što nikada nije smela da izlazi sama pre nego što je napunila 18 godina, a takođe nije smela da ima ni dečka.

Pojavile su se i nagađanja da zbog toga što deca nisu bila zadovoljna njenim strogim vaspitavanjem više vremena provode sa očevima, ali to nikada nije potvrđeno.