NIKO NIJE BIO SPREMAN NA ONO ŠTO JE POKAZALA: Haljina Madonine ćerke pala je u drugi plan kada je Lurdes PODIGLA RUKU

Madonina ćerka Lurdes Leon pojavila se na MET Gali u ružičastoj haljini neobičnog kroja, a onda je sve zgrozila neobrijanim pazuhom koji je ponosno pokazivala okupljenim novinarima.

Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Kažu da jabuka ne pada daleko od drveta, a u slučaju Madone i njene ćerke, ova tvrdnja je više nego tačna.

Lurdes Leon je i sama rekla nedavno da želi da bude poznatija od svoje majke, a iako ima samo 24 godine skandaloznim ponašanjem i izjavama nebrojeno puta bila je tema medija.

Sada je ponovo podigla prašinu, a razlog je njeno izdanje na MET Gali.

Na crvenom tepihu pojavila se u razgolićenom izdanju i pokazala savršenu liniju. Njen izbor pao je na ružičastu haljinu sa tračicama, a mnogi su komentarisali da je ovo verovatno najženstvenije izdanje mlade Lurdes do sada.

madonina cerka na met gali
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Međutim, sve je palo u drugi plan nakon jednog poteza, odnosno kada je manekenka i umetnica podigla ruku i pokazala neobrijan pazuh.

Pozirala je okupljenim novinarima bez pardona, a u par navrata je pokušavala i da liže svoj pazuh što je šokiralo prisutne. 

lurdes leon pokazala neobrijan pazuh
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Podsetimo, Madonina ćerka već godinama unazad prkosi standardima, zbog čega je čvrsto odlučila da se ne depilira i ima tamne dlake po rukama, leđima i ispod pazuha.

Inače, Lurdes je lansirala sopstvenu liniju odeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina, te se pojavila već u modnim kampanjama poznatih svetskih brendova. Nedavno je otkrila i kako joj je jedan od ciljeva u životu ostvarenje glumačke karijere.

Što se ljubavnog života tiče, poslednje četiri godine u srećnoj je vezi s Džonotanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1