Larsa Pipen uslikana je u Majamiju na plažiu u trendi bikiniju, međutim mnogima je za oko zapalo nešto drugo.

Slavna preljubnica se javnosti predstavlja u savršenim izdanjima koja "duguje" fotošopu, plastičnim operacijama i raznim filterima, dok je u realnosti situacija znatno drugačija. U prilog tome govore paparaco fotografije koje su nastale u sredu na jednoj plaži u Majamiju.

Lasra Pipen na plazi
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, američka zvezda je uslikana u svom prirodnom izdanju, a mnogi su primetili celulit i "višak" koji na Instagramu ne možemo da vidimo. Larsa se nebrojeno puta našla na meti negativnih komentara zbog svog izgleda. Niko je ne zamera što ima celulit, jer je to potpuno prirodna stvar, već što se javnosti predstavlja u nerealnim izdanjima i što promoviše "Instagram lepotu".

Lasra Pipen na plazi
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

46-godišnja Larsa Pipen čeka službeni razvod od NBA košarkaša Skotija Pipena, ali za to je vreme zavela zvezdu "Timberwolvesa", Malika Bizlija koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu s kojom ima dete.

Bivša prijateljica Kim Kardašijan poznata je i po svojim plastičnim operacijama koje je napravila po uzoru upravo na najpoznatiju rijaliti zvezdu. Međutim, silne intervencije nije baš najbolje održavala jer joj se, kako strani mediji pišu telo obesilo i postalo je jasno kao dan da nije prirodno.

Larsa Pipen u bikiniju
Instagram 

Strani mediji prenose da ne postoji deo tela koji Larsa nije radila - nos, usta, jagodice, grudi, zdanjicu, a spekuliše se i da je bila na liposukciji.  Čini se da ni sama Larsa nije najzadovoljnija svojim telo, te tako često obrađuje fotografije do neprepoznatljivosti.

Larsa Pipen, selfi
Instagram 

"Na Instagramu sjajna, uživao katastrofa - dve različite osobe", "Ženo, batali fotošop, ne stidi se celulita", "Koliko je tužno kada posle silnih operacija, opet uništavaš sebe na mrežama", "Ona je pljunuta Kim Kardašijan", "Desetine hiljada dolara si dala na operacije, i izgledaš tako?"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Instagramu. U galeriji u nastaku teksta pogledajte kako je Larsa izgledala nekad, a kako danas, pa procenite sami da li preteruje:

SMG / Zuma Press / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Larsa Pipen nekad i sad