U novom izvještaju modni pretraživač Lyst javnosti je otkro kako je porast broja pretraživanja za odećom za plažu ove godine porastao za 192 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne.

Na osnovu prikupljenih podataka, Lyst je i ovoga puta stvorio listu najpoželjnijih modnih komada u kategoriji ženske mode, a u poslednja tri meseca titulu najpopularnijeg kupaćeg kostima na svetskom nivou poneo je zebrasti model s potpisom brenda The Attico.

Odevne komade, kao i obuću s potpisom italijanskih it devojaka, poslednjih meseci obožavaju nositi dame iz sveta slavnih, a upravo one važe za glavnog krivca velike popularnosti koju u aktualnoj sezoni ima njihov zebrasti bikini iz letne kolekcije.

U spotu za singl 'Love Again', pop zvizda Dua Lipa nosila je kupaći kostim zabra printa brenda Attico, a istim se na Instagramu pohvalila američka it devojka i manekenka, Hejli Biber.

O njegovoj popularnosti govori i podatak da je već neko vreme na stranicama brenda u potpunosti rasprodat.

dua lipa u popularnom bikiniju
Youtube 

Upravo u njima, Lyst vidi glavnog krivca ogromnog interesa modnih zavnisica za ovim specifičnim modelom bikinija koji se, osim zebrastim printom, ističe krojem u duhu 80-ih.