Nikolija Jovanović je trudna, navode mediji, a par koji je, kako se piše, tek nedavno saznao lepe vesti, još uvek se nije javno oglasio ovim povodom.

Kako Nikolija i Relja Popović strogo vode brigu o privatnosti njihove porodice, nije ni čudno što za sada nisu želeli da potvrde navode.

"Nikolija je u drugom stanju. Pošto je trudnoća u ranom stadijumu, ona i Relja su odlučili da još ne govore o tome javno", otkrio je nedavno dobro obavešteni izvor.

Međutim, to ne predstavlja prepreku prevačici Nikoliji koja redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku, a njena najnovija objava privukla je dosta pažnje.

nikolija jovanovic u kupacem nije slikala stomak
screenshoot/instagram 

Naime, Nikolija je pozirala u leopard kupaćem kostimu i bez šminke, a u prvi plan dospeo je njen dekolte. Drugom fotografijomsa podignutom rukom pokazala je svoje obožavane tetovaže. Pevačica je pobrala pregršt pozitivnih komentara na račun svog izgleda. Međutim, Nikolija ni ovog puta nije fotografisala stomak.

nikolija jovanovic se trudna sunca u kupacem, a ni ovog puta nije fotografisala stomak
screenshoot/instagram 

Podsetimo, srećni par već gotovo šest godina uživa u svojoj emotivnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine.

Njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji u nastavku: 

Kurir/ Damir Dervišagić, ATA Images Nikolija Jovanović i Relja Popović