Nedavno je u medije dospela vest da Nikolija Jovanović i njen kolega i partner Relja Popović očekuju drugo dete.

Kao neko ko ne voli da previše iznose stvari iz svog privatnog života i vole mir njih dvoje letnje dane često provode u Atini u stanu koji je Nikolija dobila od majke.

Pevačica je  na studijama bila upravo u glavnom gradu Grčke, za koje je vežu mnoge lepe uspomene i u kom ima puno prijatelja. Ono se u Atini oseća kao kod kuće i njih dvoj ese sa mezimicom Reom kad god im obaveze dozvoljavaju upute u svoju oazu mira.

Prostrani stan sa fantastičnim pogledom na morsku pučinu oduzima dah, a pogled opušta um nepreglednim plavetnilom.

nikolija jovanovic stan
Instagram 

Luksuzna nekretnina se nalazi na odličnom mestu, ali im pruža privatnost daleko od domaćih medija pa ne čudi što ona i Relja sa njihovom ćerkom tamo provode mnogo vremena.

nikolija jovanovic stan
Instagram 

U dekorisanju stana pevačici je pomogla mama pevačica Vesna Zmijanac, a u svakom kutku stana se vidi da su se njih dve potrudile da naprave toplu i udobnu oazu za odmor.

nikolija jovanovic stan
Instagram 

Vesna i Nikolija dom su opremile prelepim stilskim nameštajem, što je iznenađenje, jer je Nikolija više okrenuta savremenim trendovima. enterijer je topao i stan udoban, a u prelepom vrtu imaju i bazen.

nikolija jovanovic
Instagram 

Palme i more u daljini koji se vide iz ušuškanog stana savršeni su za trenutke mira i odmora daleko od bučnog Beograda i gradske vreve Atine.