Nikolija Jovanović mlada pevačica više od šest godina je u srećnoj vezi sa Reljom Popovićem, koji je kada su se upoznali bio član "Elitnih odreda". U septembru 2016. dobili su ćerku Reu, a uskoro će prema navodima ponovo postati roditelji.

Nikolija storogo vodi brigu privatnosti svog života i ne voli da previše komentariše navode u novinama.

Tako se o njenom ljubavnom životu ne zna mnogo, ali pre nego što je uplovila u zajednički život sa Reljom, Nikolija je bila u vezi sa NBA igračem Atanosiosom Adetokumbom (28). Upoznali su se u Atini, gde je ona studirala. Počeli su da se zabavljaju ubrzo posle prvog susreta. Zbog nje je u više navrata svraćao u Srbiju, jednom prilikom su u Beogradu proslavili i Uskrs.

Vodila sam ga na utakmicu „Crvena zvezda“ ‒ „Cibona“, na snimanje „Plesa sa zvezdama“, a nezaobilazan je bio i odlazak kod moje mame na ručak. Vesna ga obožava. U šali voli da mu kaže: “Niki je katastrofa” govorila je atraktivna pevačica u vreme dok je ljubav cvetala.

Vezu su dugo održavali na daljinu, što im u početku nije smetalo da besprekorno funkcionišu. On je počinjao karijeru u Njujorku, ona u Beogradu, i na kraju nisu uspeli da se dogovore gde bi i kako nastavili zajednički život.

Volim muškarce koji me razumeju i podržavaju, sa kojima sam na istoj talasnoj dužini. Jednom prilikom u šali sam rekla da mi je važnije da partner sluša istu muziku kao ja nego da vozi skupa kola. Volim hip-hop, izlazim na mesta na kojima se pušta takva muzika i zbog toga sam uglavnom sretala tamnopute mladiće- izjavila je jednom prilikom pevačica za HELLO.

Neobičnog prezimena, i neobične boje kože za Grke, poreklo vodi iz Afrike. Njegovi roditelji emigrirali su iz Nigerije polovinom osamdesetih, nastanili su se u Atini i odlučili da sinovima daju imena uobičajena za zemlju koja im je pružila utočište. Atanasios trenutno igra na poziciji krila u "Milvoki Baksima".

Perspektivnom košarkašu, koga saigrači i navijači zovu Greek Freak (grčki čudak), nije dugo trebalo da dosegne zvezde. U decembru je potpisao najveći ugovor u NBA istoriji, i narednih pet sezona inkasiraće neverovatnih 250 miliona dolara.